Tündérszépek

Tündérszépek

Tündérszépek 2020 szépségversenyünkben az év hátralévő része a visszatekintés ideje lesz. A megyei és regionális fordulók, valamint az országos közönségszavazás eredményeként összeállt az országos döntő mezőnye, melynek tagjaival december során hírportálunkon még találkozni fog a tisztelt Olvasó – január 2-tól pedig értékelni is tudja őket.
Addig sem kell azonban nélkülözni a Tündérszépeket, hiszen a versenyünkbe sokkal több szépség nevezett, mint ahányan a döntőbe jutottak. A fináléig közülük fogunk válogatni, napról-napra új hölgyet mutatva be. Tartsanak velünk!
Huncsik Barbara
24, Borsod-Abaúj-Zemplén

Barbi 24 éves borsodnádasdi lány, 173 cm magas és a rák jegy szülötte. Kereskedelem-marketing szakon végzett, jelenleg pultosként dolgozik. Szabadidejében szeret sportolni: biciklizni, de a szívéhez legközelebb a foci áll, emellett pedig odavan a tetoválásokért. A versenyre való jelentkezését a barátoknak és ismerősöknek köszönheti, ők buzdították ugyanis Barbit, de természetesen őt is hajtja a kíváncsiság. Épp vezetni tanul és nagyon várja, hogy jogosítványa legyen. Mottója: „Tedd azt, amit a szíved diktál: így is, úgy is lesz kritikusod.” Kedvenc ételei a rakott krumpli, a lángos és a csirkesaláta, italai a rostos gyümölcslevek, a koktélok és a meggysör, parfümje a Playboy és a Valentino. Kedvenc dala Voxis-tól az I just wanna, mert fontos emlékek fűzik hozzá.

További résztvevők