19°
17°

Tündérszépek

3 millió forintos össznyereményért zajló, 3 fordulós szépségversenyen keressük 13 megye Tündérszépeit. Az első, megyei fordulóban induló összes lányt bemutattuk, őket az alábbi listában lehet értékelni március 25-ig. Ezt követően hirdetünk eredményt, és nevezzük meg a szakmai zsűri kiválasztottját. Olvasóink addig is minden nap új, más megyéből érkező szépséggel ismerkedhetnek meg, akik nem vesznek részt a megyei fordulóban, így nem lehet őket értékelni.

Hegedűs Nanetta
21, Nagykanizsa

– Azért jelentkeztem a versenyre, mert mindig szerettem volna kipróbálni, milyen egy profi fotózás – fogalmazott Nanetta. – A divat világa különösen érdekel, odavagyok a szép ruhákért, a sminkekért. Emellett igazi állatbarát vagyok, van is egy kiskutyám, egy francia bulldog, akit nagyon szeretek. A végzettségem kárpitos, az iskolát 2015-ben fejeztem be, de jelenleg Ausztriában a vendéglátásban dolgozom, s egyszerűen imádom, remek társaság jött össze, akikkel minden nap hamar elszáll. Szerencsére kifejezetten hamar megtalálom a közös hangot az emberekkel, ez pedig nagy könnyebbséget jelent a munkámban. A kevés szabadidőmet alaposan kihasználom, hiszen a műköröm-építésre éppúgy van időm, mint a sportolásra, hiszen gyakran kocogok az osztrák hegyek tövében. Ez teljesen feltölt energiával. A szépséggel kapcsolatosan úgy érzem, mindenkiben meg lehet találni, mitől is elragadó.

Magasság: 178 cm Csillagjegy: Bika Kedvenc étel: Spagetti Kedvenc ital: Cola Kedvenc zene: Nonick.n Kedvenc parfüm: One million

Videós bemutatkozás megtekintése

4.29 pont


A megyei forduló résztvevői