Tündérszépek

Tündérszépek

Megkezdődött Tündérszépek 2020 országos szépségversenyünk. Az első, megyei fordulóban napról napra új lányt mutatunk be, akinek szépségét olvasóink értékelhetik is. Az értékeléshez Google- vagy Facebook-azonosítás szükséges, amellyel egy lányra egy nap egy szavazat adható le. (Naponta tehát több lány értékelhető, de mindegyik csak egyszer.) Az értékelési időszak október 28-án éjfélkor zárul. A regionális fordulóba továbbjutó négy hölgyet (a szakmai zsűri által kiválasztott három szépséget, illetve az olvasók kedvencét) október 30-án nevezzük meg.
Kedvet kapott a versenyhez? Vagy ismerősét látná szívesen az alábbi lányok között? Nincs késő, még mindig lehet jelentkezni az ingyenes profi fotózás, felkészítő tábor, modellszerződés és 10 milliós össznyeremény lehetőségét kínáló szépségversenyre a tunderszepek.hu oldalon.
Geigerné Nyiri Jennifer
25, Nagykanizsa

– Főállású állású anya vagyok, a két éves kisfiam a legtöbb gyerekhez hasonlóan nagyon eleven és jókedvű. A napi teendők mellett műkörmösként is dolgozom, a családom támogatására indultam. A szülés utáni alakomat a rúdfitnessnek köszönhetem, szerencsés vagyok, hogy az edzőm is támogat. Tinédzserként azt gondoltam, hogy csak a szép vékony, kisminkelt, és csinos ruhában járó nők szépek. Azonban most már tudom, hogy az édesanyák néha mamuszban, melegítőben, kontyal, akár kócosan és smink nélkül is ragyoghatnak. A szépség titka valahol e kettő között található, szeretném megmutatni, hogy az anyukák is kitűnő formában lehetnek.

A 160 cm magas Jennifer az Oroszlán jegyében született. Kedvencei a pacalpörkölt és a narancslé. Szereti a popzenét és Christina Aguilera parfümét.

További résztvevők