Tündérszépek

Tündérszépek

Tündérszépek 2020 szépségversenyünkben az év hátralévő része a visszatekintés ideje lesz. A megyei és regionális fordulók, valamint az országos közönségszavazás eredményeként összeállt az országos döntő mezőnye, melynek tagjaival december során hírportálunkon még találkozni fog a tisztelt Olvasó – január 2-tól pedig értékelni is tudja őket.
Addig sem kell azonban nélkülözni a Tündérszépeket, hiszen a versenyünkbe sokkal több szépség nevezett, mint ahányan a döntőbe jutottak. A fináléig közülük fogunk válogatni, napról-napra új hölgyet mutatva be. Tartsanak velünk!
Galgóczi Klaudia
21, Hajdú-Bihar (külsős)

Jelenleg a Pécsi Tudományegyetem negyedéves hallgatója matematika-testnevelés tanár szakon. – Imádok sportolni, rengeteg sportot kipróbáltam már, mostanában jógázom és súlyzós edzést végzek – mondta el Klaudia, hozzátette, azért jelentkezett a versenyre, mert szeretné megmutatni, hogy az alacsony lányoknak is van helyük a versenyben. –  Biztatni szeretném a hasonló cipőben járó lányokat, hogy merjenek jelentkezni, függetlenül attól, hogy milyen magasak – fogalmazott a fiatal lány. 

Klaudia 156 cm magas, csillagjegye Vízöntő. Kedvenc étele a vegán burger, és imádja a kávét. Leginkább popot és rockot hallgat, kedvenc parfüme pedig a Carolina Herrera – Good Girl.

További résztvevők