12°

Tündérszépek

Tisztelt Olvasók! 3 millió forintos össznyereményért zajló, 3 fordulós szépségversenyünk megyei fordulójának értékelési időszaka véget ért, így árpilis 1-ig, azaz a regionális forduló kezdetéig nem lehet szíveket osztani a hölgyeknek. Hamarosan közzé tesszük a végleges és hivatalos eredményt, addig is minden nap új, más megyéből érkező szépséggel ismerkedhetnek meg.

Farkas Vivien
23, Zalaegerszeg

– Nagyon szerettem volna kipróbálni magam a Tündérszépek versenyen, ez egy jó lehetőség a bemutatkozásra – fogalmazott Vivien. – Izgalmas volt a fotózás, a fényképész igyekezett a számomra legideálisabb beállításokat megmutatni, élveztem minden pillanatát. Keveset tartózkodom itthon, hiszen jelenleg külföldön dolgozom, de mellette fontosnak érzem, hogy tanuljak, s szerezzek egy jó szakmát. A fővárosban habilitációs kutya kiképző suliba járok. Ehhez a szakmához nem elég csak kedveli a kutyákat, az embereket is szeretni kell. Ez a szép szakma megtanít: türelemre, valamint alázatra az embertársaid és a négylábúak iránt. Természetesen van egy három éves staffordshire terrierem, akivel szintén imádok foglalkozni. A szabadidőben gyakran járok konditerembe, de gyakran kocogok a kutyámmal. A zenét, a fesztiválokat is kedvelem, több hazain jártam már, s most az a célom, hogy egy külföldire is elmehessek.

 Magasság: 157 cm Csillagjegy: Mérleg Kedvenc étel: Sajtburger Kedvenc ital: Cola Kedvenc zene: Techno Kedvenc parfüm: Police

Videós bemutatkozás megtekintése

4.4 pont

A megyei forduló végeredménye