Tündérszépek

Tündérszépek

Megkezdődött Tündérszépek 2020 országos szépségversenyünk. Az első, megyei fordulóban napról napra új lányt mutatunk be, akinek szépségét olvasóink értékelhetik is. Az értékeléshez Google- vagy Facebook-azonosítás szükséges, amellyel egy lányra egy nap egy szavazat adható le. (Naponta tehát több lány értékelhető, de mindegyik csak egyszer.) Az értékelési időszak október 28-án éjfélkor zárul. A regionális fordulóba továbbjutó négy hölgyet (a szakmai zsűri által kiválasztott három szépséget, illetve az olvasók kedvencét) október 30-án nevezzük meg.
Kedvet kapott a versenyhez? Vagy ismerősét látná szívesen az alábbi lányok között? Nincs késő, még mindig lehet jelentkezni az ingyenes profi fotózás, felkészítő tábor, modellszerződés és 10 milliós össznyeremény lehetőségét kínáló szépségversenyre a tunderszepek.hu oldalon.
Czerpán Cintia
26, Nagykanizsa

– A kanizsai Mező-gimnáziumban érettségiztem, s kereskedelmi ügyintéző végzettséggel rendelkezem – fogalmazott Cintia. – Jelenleg a Pécsi Tudományegyetem egészségtudományi karán tanulok Szombathelyen immár végzős hallgatóként. A tanulmányaim mellett a szabadidőmben gyakran különféle dekorációk készítésével foglalkozom. A szépségverseny teljes új, és ismeretlen „terep” számomra, de nagyon kíváncsi vagyok, hogy meddig juthatok el. Ezen kívül mindig is kifejeztten érdekelt milyen élmény lehet profi fotózáson szerepelni, s szerencsére Pezzetta Umberto fotós mindenben segített, így könnyedén vettem az akadályt. Igyekezett a lehető legjobb beállítást megtalálni, de hagyta, hogy a személyiségem hűen tükröződjön majd az elkészült képkockákon. A szabadidőmben nagyon szeretek elvonulni egy csendes helyre és olvasni, de imádom a koncerteket. Szeretek kirándulni és új helyeket felfedezni, megismerni. Korábban négy évig táncoltam, jelenleg viszont a jógázom és meditációs gyakorlatokat végzek, mert úgy érzem feltölti a testemet és a lelkemet energiával.

Cintia magassága 163 cm, a csillagjegye pedig oroszlán. Kedvenc étele a gyros, és imád limonádét inni. Legszívesebben a Soulwave zenéjét hallgatta, és szereti a Giordani Gold Essenza parfümöt. 

8.59pont