26°
30°
17°

Tündérszépek

A Tündérszépek verseny fináléjában 13 megye hölgyeit tekinthetik meg és értékelhetik olvasóink. A tét minden eddiginél nagyobb: az első Tündérszépe ugyanis 300 ezer forint értékű utazást, udvarhölgyei pedig 100-100 ezer forintos vásárlási utalványt nyernek. Az értékes nyereményhez neves zsűri is dukál: azt ugyanis, hogy kik lesznek szépségversenyünk győztesei, Drávucz Rita világ- és Európa-bajnok magyar vízilabdázó, Kárpáti Rebeka szépségkirálynő, Sándor András író, rádiós, valamint Szabó Pál Krisztián a Fehérvár AV19 jégkorongozója dönti el. Természetesen továbbra is számítunk olvasóinkra, az ugyanis rajtuk múlik, hogy ki lesz a közönségkedvenc Tündérszép, és ki nyeri az ezzel járó 100 ezer forint értékű utazást. Értékelni május 10-ig, a megszokott módon lehet: egy hölgyre egy e-mail címről naponta egyszer. *

További részletek az itt elérhető versenyszabályzatban.

Az értékelési időszak lezárult. A végeredményt vasárnap este tesszük közzé.

Kocsis Fanni
16, Tamási

Kocsis Fanni 16 éves, a Ciszterci Rend Nagy Lajos Gimnáziumának tanulója Pécsen. Nagy vágya, hogy légiutas kísérőként dolgozhasson. Előtte azonban mindenképpen gazdasági vonalon szeretne továbbtanulni. Nyolc éve fuvolázik, más hobbira a tanulás mellett nem igazán jut szabadideje. Ami van, azt szívesen tölti a barátaival. Az anyukája küldte át neki a felhívást, így jelentkezett erre a megmérettetésre. 

Fanni 164 centiméter magas, csillagjegye Mérleg. Kedvenc étele a rántott sajt, itala a kóla. A legszívesebben pop zenét hallgat, a parfümök közül pedig a Playboyt kedveli a legjobban. 

Videós bemutatkozás megtekintése

6.28 pont

A Tündérszépek döntőjének résztvevői

* Az eldobható e-mail címekről, illetve a május 10. éjfél után érkezett értékeléseket töröltük a rendszerből.

Nézzen További tündérszépeket