17°

Tündérszépek

3 millió forintos össznyereményért zajló, 3 fordulós szépségversenyen keressük 13 megye Tündérszépeit. Az első, megyei fordulóban induló összes lányt bemutattuk, őket az alábbi listában lehet értékelni március 25-ig. Ezt követően hirdetünk eredményt, és nevezzük meg a szakmai zsűri kiválasztottját. Olvasóink addig is minden nap új, más megyéből érkező szépséggel ismerkedhetnek meg, akik nem vesznek részt a megyei fordulóban, így nem lehet őket értékelni.

Fazekas Vivien
18, Vésztő

Jelenleg esti gimnáziumba járok, korábban egy OKJ-s képzésen megszereztem a raktáros szakmát. A hobbim a társastánc, szenvedélyem az edzés. Imádok táncolni immár 9 éve. Korábban már részt vettem szépségversenyen, amelyet meg is nyertem. A Tündérszépekre azért jelentkeztem, mert már kiskorom óta érdekel a modellkedés és most úgy éreztem megmutathatom magamat. A jövőben is szeretnék a szépségiparral foglalkozni.

 

Vivien 156 cm magas és a Rák jegyébn született. Kedvenc ételei a rántott szelet, a meggyszósz és a sültkrumpli, kedvenc itala pedig a cola. Kedvenc zenéje Silvestre Dangond, Nicky Jam – Cásate Conmigo című száma és a legszívesebben a Far Away parfümöt fújja magára.

Videós bemutatkozás megtekintése

A megyei forduló résztvevői