a forduló végeredménye

2021.03.23. 14:00

Ők Zala megye legszebb lányai! Mutatjuk a Tündérszépek 2021 megyei győzteseit

Idén is rengetegen küldték be jelentkezésüket a Tündérszépek 2021-es szépségversenyünkre. A több tucat lány közül végül harminc szépséget ismerhettek meg olvasóink a Zalai Hírlap hasábjain és zaol.hu portálon. A szavazás lezárult, a legtöbb szívecskét a 17 éves nagykanizsai Horváth Hilda kapta.

ZH

A szavazatok mellett a további három zalai helyezettről szerkesztőségünk szakmai zsűrije, azaz Tótpeti Lili (Tündérszépek 2020 királynője), Cserfő Betty (Zala Szépe 1998-as királynője), Pezzetta Umberto (fotós), Németh Lilla (online szerkesztő), Benedek Bálint (újságíró) és Horváth Attila (a Zalai Hírlap főszerkesztője) döntött.

A Tündérszépek 2021-es országos szépségverseny szakértő zsűrije értékelte a jelentkezőket. A nagykanizsai Tótpeti Lili, a Tündérszépek 2020-as királynője és a nagykanizsai Kepe Arnoldné Cserfő Bernadett az 1998-as Zala Szépe királynője és Benedek Bálint, a Zalai Hírlap újságírója.
Fotó: Szakony Attila

A nagykanizsai Cserfő Betty manapság szinte teljesen bezárkózott, a hobbijának hódol, vagyis leginkább a festővászon előtt alkot. Témái között a tájak éppúgy megjelennek, mint a női alakok. A Tündérszépek 2021-es szépségversenyének mezőnyéről szólva elmondta: bár jól tudjuk, hogy a szépség szubjektív, de Zala megye ismét bebizonyította, hogy csinos és dekoratív lányok lakják. Többségük sportos, vékonyabb testalkatú és odafigyeltek a megjelenésükre.

Azonban a két gyermekes édesanya nem egyedül voksolt, kikérte tinédzser lánya, Kepe Klaudia véleményét is. A segítség jól jött, mely után gyorsan megszületett a végső sorrend.

A Tündérszépek 2020 országos szépségverseny tavalyi királynője, a 19 éves kanizsai Tótpeti Lili tapasztalatból ismeri azokat a kritériumokat, amely alapján a lányok eljuthatnak, akár az országos döntőig is. Szerinte a jó testi adottságokon kívül a határozott fellépés mellé elengedhetetlen az őszinte mosoly és az ehhez társuló pozitív kisugárzás.

A Zala megyei forduló végeredménye: 1. Németh Veronika (Keszthely), 2. Kovács Kitti (Nagykanizsa), 3. Koczor Boglárka (Nagykanizsa). Közönségszavazat: Horváth Hilda (Nagykanizsa). A megyei fordulóból továbbjutott versenyzőkre a március 26-án kezdődő regionális fordulóban lehet szavazni a zaol.hu oldalon keresztül elérhető felületen.

A közönség kedvence: Horváth Hilda

Horváth Hilda (17, Nagykanizsa)

A zsűri döntése alapján:

Az első helyen: Németh Veronika

Németh Veronika (26, Keszthely)

A második helyen: Kovács Kitti

Kovács Kitti (19, Nagykanizsa)

A harmadik helyen: Koczor Boglárka

Koczor Boglárka (21, Nagykanizsa)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!