legyél te a következő királynő!

2020.12.22. 11:11

A Tündérszépek mentorai segítenek, hogy a legjobb formádat hozd! Élj a lehetőséggel, jelentkezz!

Kocsis Korinna, Eszenyi Eszter és Szarvas Andrea. Három gyönyörű modell, szépségkirálynő lesznek a Tündérszépek országos szépségverseny mentorai. A szépségmustrára a zaol.hu hírportálunkon keresztül március 7-ig várjuk a nevezéseket.

Benedek Bálint

Ha szépnek tartod magad, folyton bókokat zsebelsz be és gyakran hallod, neked a kifutón, címlapokon lenne a helyed, akkor jelentkezz a 2021-es Tündérszépekre!

Forrás: MW

Kocsis Korinna már tavaly is mentorként és a verseny háziasszonyaként szerepelt, s elmondása szerint már alig várja az újabb kihívást. Ráadásul két új mentortársával segíthetik a jelentkezőket a felkészülésben. Egyikük a 20 éves Eszenyi Eszter divatmodell B Life szépségkirálynő, Miss Queen 1. udvarhölgye, aki 13 éves kora óta modellkedik. Ő azért vállalta el a mentorszerepet, mert hisz benne, hogy saját tapasztalatival segíthet a lányoknak. Négyszer indult szépségversenyen, mindig a dobogón végzett, sőt királynői címet is nyert. Másikuk pedig Szarvas Andrea, a Miss World Hungary 2018-as győztese. Aki elmondta: szívügyének érzi, hogy segítse azokat a lányokat, akik el szeretnének helyezkedni a szépségiparban. Nagyon fontos, hogy amit belül képviselünk, azt sugározzuk a világ felé is.

Ha szépnek tartod magad, folyton bókokat zsebelsz be és gyakran hallod, neked a kifutón, címlapokon lenne a helyed, akkor jelentkezz a 2021-es Tündérszépekre! Fotó: MW

Ha elmúltál már 16, de még nem vagy 30? Akkor jelentkezz országos szépségversenyünkre. Izgalmas fordulók, értékes nyeremények, felkészítő táborok és egyéb meglepetések várnak a lányokra. A Tündérszépek 2021 megyei szinten induló, majd regionális fordulókon keresztül országos döntővel záruló szépségverseny. Célunk egy olyan színvonalas szépségverseny, ahol a hétköznapi lányok is esélyt kaphatnak a nyerésre. Az előző évhez hasonlóan a megyei és regionális fordulók az online térben zajlanak, amelyek tétje a következő fordulóba való továbbjutás. Ezeket követi két közönségszavazás, majd az országos döntő.

Az indulás feltétele, hogy a nevező Zala megyében lakjon vagy itt tanuljon vagy innen származzon. A jelentkezők azt is kiválaszthatják, hogy saját portfólióval indulnak a versenyen, vagy igénybe veszik a Zalai Hírlap szerkesztősége által biztosított stúdiófotózást. Utóbbi esetben a személyes adatok és hozzájárulások mellett három képet – egy portréfotót, egy egész alakos ruhás és egy fürdőruhás fotót – kell feltölteniük. A saját portfólióval jelentkezőktől további 10 képet kérünk.

Fontos még tudni, hogy a megyei és a regionális fordulók kizárólag az online térben zajlanak, ezeket követi két közönségszavazás. Ezek tétje a döntőbe jutás, illetve az országos közönségdíj. A Tündérszépek 2021 országos szépségverseny két felkészítő táborból és a döntőből áll. Az első előkészítő tábor április 16. és 18. között lesz, a második felkészítő tábort a döntő előtt május 15. és 17. között tartjuk. A döntőről felvétel is készül, ami egy későbbi időpontban a FEM3 televíziós csatornán adásba is kerül. A szépségkirálynő és udvarhölgyei, valamint a közönségdíjas versenyző egyaránt értékes ajándékokkal gazdagodnak.

Jelentkezz:

https://tunderszepek.hu/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!