Tündérszépek 2021

2021.04.19. 06:50

Elindult az országos döntő közönségszavazása: támogasd Kittit, megyénk szépségét!

Hétfőn elkezdődött a Tündérszépek országos döntőjének online szakasza, a közönségszavazás.

zaol.hu, BB

Kovács Kitti

Fotó: Lejer Tamas

Ennek során ugyan minden nap egy-egy lányt kiemelten mutatunk be a napilapokban és a hírportálok címlapján, de már az első naptól, tehát április 19-től május 10. éjfélig az összes versenyzőt értékelhetik olvasóink.

A 19 éves nagykanizsai Kovács Kitti képviselheti tehát Zala megyét a Tündérszépek 2021 országos szépségverseny döntőjében. Kitti nemrégiben adott interjút lapunknak, amelyben elárulta: a mozgás, a tánc az élete szerves része, hiszen 16 éve csatlakozott a nagykanizsai Swans Balett és Tánciskolához.

https://www.zaol.hu/kozelet/helyi-kozelet/tanccal-tartja-formaban-magat-kovacs-kitti-kepviselheti-zala-megyet-a-tunderszepek-dontojeben-5098399/

- Mostanra sikerült elhinnem, felfognom, hogy bizony egyetlen zalaiként a legjobbakkal versenyezhetek – mondta Kitti. – Ráadásul mától indul egy újabb szavazás, ahol az egész megye támogatására szükségem lesz ahhoz, hogy a közönségdíjat elnyerhessem. Korábban is sokan támogattak. Ahogy nyomon követtem a zaol.hu oldalán, előbb a megyei, aztán a regionális fordulóban egyaránt felfértem a képzeletbeli dobogóra. A most rajtoló voksolás ennél jóval élesebb verseny lesz, de bízom benne, hogy ismerősök és ismeretlenek szívecskéi előrelendítenek majd.

A bájos ifjú hölgy nagyon várja a személyes részvételt is, hogy végre önfeledten kikapcsolódjon, megismerhesse a többi lányt. Szerinte az új helyzet egyfajta önismereti tréningként szolgálhat számára, hiszen egyáltalán nincs ilyesfajta tapasztalata. Persze a tánc okán a színpadon otthon érzi magát, mellette igyekszik minél fittebb maradni. Titkon bízik benne, hogy sportos alkata, őszinte mosolya előnyt jelenthet, hiszen ettől olyan kerek az élete. Csak reméli, hogy a szakértőkből álló zsűri a belső és a külső kisugárzásra is odafigyel.

Az országos online közönségszavazáson legmagasabb értékelést kapott hölgy lesz a Tündérszépek 2021 közönségdíjasa, aki az elismerő cím mellett egy okostelefon és egy értékes szépségápolási csomag tulajdonosa is lesz. Kiléte azonban majd csak a szépségkirálynőt és udvarhölgyeit is kiválasztó döntő gálaműsoron derül ki, amit a vírushelyzetre való tekintettel július 27-re halasztottak a szervezők. Ezért a közönségszavazás utolsó napjaiban az értékelések átlagát elrejtjük – de szíveket ebben az időszakban is lehet és érdemes osztani a versenyzőknek.

Már csak azért is, mert az értékelők között ezúttal is értékes nyereményt, egy UHD televíziót sorsolunk ki. Előző sorsolásunkon Ambrus László mellé szegődött a szerencse, így az ő otthonában állhat szolgálatba az értékes robotporszívó.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!