Hallgassa élőben!

Tündérszépek

Tündérszépek

Véget ért a Tündérszépek országos döntője. Az alábbi 22 szépséget május 10. éjfélig értékelhették olvasóink – az, hogy ki lett közülük a közönség kedvence, a szeptember 21-i koronázáson derült ki. A zsűri döntése nyomán Tótpeti Lili, a 2020-as Tündérszépek győztese adta át a királynői koronát a győztes Szabó Orsolyának, Hajdú-Bihar megyéből. Két udvarhölgye a Somogy megyei Bíró Boglárka, valamint a Pest megyei Koncz Patrícia lett. A közönségdíjas a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Magyar Vivien lett.

Az értékelést leadók között ebben a fordulóban is értékes nyereményt, egy Sencor UHD televíziót sorsoltunk ki: a szerencse Tamás Róbert mellé szegődött (a nyereményjáték részletei itt olvashatók). A korábbi sorsolások nyertesei: a harmadik sorsolás, azaz 1 darab SENCOR robotporszívó nyertese Ambrus László | A második sorsolás, azaz egy-egy SENCOR automata smoothie mixer nyertesei: Pánczél Cintia, Domján Zsombor és Varga Balázs | Az első sorsolás, és ezzel együtt egy-egy SENCOR bluetooth hangszóró nyertesei: Bari Frici, Czepek Kata, Csapó Ildikó, Domján Zsombor, Földi Viktória, Győri Bence, Hosszú Anikó, Körte Attila, Major Andrea, Márkné Husvéth Tímea, Molnár Máté, Molnár Gábor, Orosz Csaba, Petrovics Lili, Szegedi Ákos, Széplaki Viktor, Takács Mariann, Tóth Alexandra, Tóth László, Varga Balázs (a nyerteseket e-mailben értesítjük a nyeremény átvételének módjáról).

Takács Fanni
17, Szentgáloskér

Fanni jelenleg a kaposvári Munkácsy Mihály Gimnáziumban tanul. Hamarosan érettségizik, de még nem döntötte el hova is tanulna tovább. Négy éve spanyolul tanul, nagyon szereti a nyelveket. Jó alakját a 8 évnyi társastáncnak köszönheti, mozgását pedig a fél év hipp-hopp tánc tanulásnak. Nem meglepő módon hobbija is a tánc, de emellett szeret fotózni is. Hat évig citerázott, így elmondhatjuk, hogy bizony a zenéhez is ért. Gyerekkori nagy álma, hogy egyszer modell lesz, és szépségverseny indul. Ez utóbbi vágyát már teljesítettük is!

Fanni 17 éves, Szentgáloskérről érkezett versenyünkre. 163 cm magas, halak csillagjegyben született. Legjobban a cigánypecsenyét kedveli, melyet narancsos cappyvel öblít le. Kedvenc zenéje Betty J, Natti Natasha – Sin Pijama című száma, míg kedvenc parfümje S. Oliver.

Nem vesz részt a fordulóban.