Hallgassa élőben!

Tündérszépek

Tündérszépek

Véget ért a Tündérszépek országos döntőjének közönségszavazása. Az alábbi 22 szépséget május 10. éjfélig értékelhették olvasóink – azonban az, hogy ki lett közülük a közönség kedvence, majd csak a július végi koronázáson derül ki. Erről hamarosan további részletekkel jelentkezünk.

Az értékelést leadók között ebben a fordulóban is értékes nyereményt, egy Sencor UHD televíziót sorsoltunk ki: a szerencse Tamás Róbert mellé szegődött (a nyereményjáték részletei itt olvashatók). A korábbi sorsolások nyertesei: a harmadik sorsolás, azaz 1 darab SENCOR robotporszívó nyertese Ambrus László | A második sorsolás, azaz egy-egy SENCOR automata smoothie mixer nyertesei: Pánczél Cintia, Domján Zsombor és Varga Balázs | Az első sorsolás, és ezzel együtt egy-egy SENCOR bluetooth hangszóró nyertesei: Bari Frici, Czepek Kata, Csapó Ildikó, Domján Zsombor, Földi Viktória, Győri Bence, Hosszú Anikó, Körte Attila, Major Andrea, Márkné Husvéth Tímea, Molnár Máté, Molnár Gábor, Orosz Csaba, Petrovics Lili, Szegedi Ákos, Széplaki Viktor, Takács Mariann, Tóth Alexandra, Tóth László, Varga Balázs (a nyerteseket e-mailben értesítjük a nyeremény átvételének módjáról).

Sarkadi Dorina
19, Kaposvár

Dorina egy rendezvényszervező cég promótere, és elmondása szerint imádja a munkáját. Egy nagy álma, hogy egyszer sikeres üzletasszony lehessen. Azért, hogy ez megvalósulhasson, folyamatosan képzi magát. Párhónapja végezte el a bár- és üzletvezetői képzést is. Emmelett persze nagyon érdekli a modellszakma is, így szívesen próbálta ki magát Tündérszépek versenyünkön is. Mint mondja, nem biztos, hogy ér el majd ehelyzést, de mindenképpen szerettte volna magát kipróbálni.

Dorina 19 éves, 162 cm magas, csillagjegye ikrek. Kedvenc étele a török dürüm, melyhez Kinley-t iszik. Kedvenc zenéje az Essemm – Rólunk szól című száma, míg kedvenc parfümje a Black Opium.