Hallgassa élőben!

Tündérszépek – 2022 Nevezz most!

Tündérszépek – 2022 Nevezz most!

2022-ben, immár negyedik alkalommal indítja útjára a Mediaworks Hungary Zrt. a Tündérszépek országos szépségversenyt, amelyre december 15-től jelentkezhetnek a 18-29 év közötti hölgyek. Ha eddig csak álmodoztál arról, hogy megmutasd a szépséged a világnak, ha szeretnéd te képviselni megyédet a fináléban, ha be szeretnél törni a médiába vagy a szépségiparba, ne habozz, itt a lehetőség: nevezz mielőbb, hiszen az előzsűrizés folyamatos! A dicsőség mellett értékes nyeremények és élmények is várják a Tündérszépeket: egzotikus utazás két fő részére, értékes mobiltelefonok….

Amíg a jelentkezések befutnak, nézegesd az elmúlt évek Tündérszépeinek a képeit!

 

Oláh Boglárka
20, Felsőberecki

Oláh Boglárka a Miskolci Rendvédelmi Technikum tanulója. Rendszeresen sportol, napi szinten fut és judózik. A Tündérszépek versenyre a bátyja bíztatására jelentkezett és kíváncsi arra, hogy a szűkebb környezetén kívül mennyire találják szépnek. Nagyon szereti az állatokat és a természetet, ezért a kiskutyájával gyakran jár sétálni és túrázni.

A 20 éves, Felsőbereckiben élő lány 160 cm magas és Vízöntő a csillagjegye. Kedvenc étele a brassói aprópecsenye, itala a gyümölcslé, zenében Lady Gaga Shallow című számát szereti a legjobban és legszívesebben a Womens Secret parfümjeit fújja magára.

Tündérszépek – 2021 döntősök