Hallgassa élőben!

Tündérszépek

Tündérszépek

Véget ért a Tündérszépek országos döntője. Az alábbi 22 szépséget május 10. éjfélig értékelhették olvasóink – az, hogy ki lett közülük a közönség kedvence, a szeptember 21-i koronázáson derült ki. A zsűri döntése nyomán Tótpeti Lili, a 2020-as Tündérszépek győztese adta át a királynői koronát a győztes Szabó Orsolyának, Hajdú-Bihar megyéből. Két udvarhölgye a Somogy megyei Bíró Boglárka, valamint a Pest megyei Koncz Patrícia lett. A közönségdíjas a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Magyar Vivien lett.

Az értékelést leadók között ebben a fordulóban is értékes nyereményt, egy Sencor UHD televíziót sorsoltunk ki: a szerencse Tamás Róbert mellé szegődött (a nyereményjáték részletei itt olvashatók). A korábbi sorsolások nyertesei: a harmadik sorsolás, azaz 1 darab SENCOR robotporszívó nyertese Ambrus László | A második sorsolás, azaz egy-egy SENCOR automata smoothie mixer nyertesei: Pánczél Cintia, Domján Zsombor és Varga Balázs | Az első sorsolás, és ezzel együtt egy-egy SENCOR bluetooth hangszóró nyertesei: Bari Frici, Czepek Kata, Csapó Ildikó, Domján Zsombor, Földi Viktória, Győri Bence, Hosszú Anikó, Körte Attila, Major Andrea, Márkné Husvéth Tímea, Molnár Máté, Molnár Gábor, Orosz Csaba, Petrovics Lili, Szegedi Ákos, Széplaki Viktor, Takács Mariann, Tóth Alexandra, Tóth László, Varga Balázs (a nyerteseket e-mailben értesítjük a nyeremény átvételének módjáról).

Kalmár Gréta
25, Miskolc

Kalmár Gréta 25 éves miskolci lány. Két diplomája van, amiket a Debreceni Egyetemen szerzett. 2017-ben Környezetgazdálkodási agrármérnök diplomát, 2020-ban pedig Élelmiszerbiztonság és minőség mérnök Msc. diplomát. Idén fog államvizsgázni az Élelmiszer mérnöki Bsc. szakon,ezzel megszerezve 3. diplomáját. Jelenleg sales területen dolgozik. A sport szerves része az életének, 12 évig nemzetközi szinten díjugratott, majd később a fitness versenyek világában is kipróbálta magát. Azóta hobbi szinten, ugyan de heti 6 alkalommal járt edzeni. A  jelenlegi pandémiás helyzet miatt otthon szokott sportolni, hiszen a mozgás a fizikai és a mentális egészség elengedhetetlen része.

Gréta kedvenc zenei műfaja a pop, kedvenc étele a mákos guba, itala pedig a kávé. 167 centiméter magas és halak a csillagjegye. A kedvenc parfümje pedig a Carolina Herrera Good Girl.