Hallgassa élőben!

Tündérszépek

Tündérszépek

Véget ért a Tündérszépek országos döntője. Az alábbi 22 szépséget május 10. éjfélig értékelhették olvasóink – az, hogy ki lett közülük a közönség kedvence, a szeptember 21-i koronázáson derült ki. A zsűri döntése nyomán Tótpeti Lili, a 2020-as Tündérszépek győztese adta át a királynői koronát a győztes Szabó Orsolyának, Hajdú-Bihar megyéből. Két udvarhölgye a Somogy megyei Bíró Boglárka, valamint a Pest megyei Koncz Patrícia lett. A közönségdíjas a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Magyar Vivien lett.

Az értékelést leadók között ebben a fordulóban is értékes nyereményt, egy Sencor UHD televíziót sorsoltunk ki: a szerencse Tamás Róbert mellé szegődött (a nyereményjáték részletei itt olvashatók). A korábbi sorsolások nyertesei: a harmadik sorsolás, azaz 1 darab SENCOR robotporszívó nyertese Ambrus László | A második sorsolás, azaz egy-egy SENCOR automata smoothie mixer nyertesei: Pánczél Cintia, Domján Zsombor és Varga Balázs | Az első sorsolás, és ezzel együtt egy-egy SENCOR bluetooth hangszóró nyertesei: Bari Frici, Czepek Kata, Csapó Ildikó, Domján Zsombor, Földi Viktória, Győri Bence, Hosszú Anikó, Körte Attila, Major Andrea, Márkné Husvéth Tímea, Molnár Máté, Molnár Gábor, Orosz Csaba, Petrovics Lili, Szegedi Ákos, Széplaki Viktor, Takács Mariann, Tóth Alexandra, Tóth László, Varga Balázs (a nyerteseket e-mailben értesítjük a nyeremény átvételének módjáról).

Elek Liliána
21, Ózd

Elek Liliána 21 éves ózdi lány. Az egri Eszterházy Károly Egyetemen tanul második éve. A sport mindig is fontos szerepet töltött be az életében. Tíz évig versenyszerűen úszott, jelenleg versenyszerűen táncol és a tervei között szerepel, hogy jelentkezzen az egyetemi cheerleader csapatába. Szabadidejében szeret síelni és kirándulni a barátaival, valamint a kutyájával. Tavaly nyáron részt vett egy fotózáson, amely felkeltette az érdeklődését a modellkedés iránt, illetve a családtagjai és a barátai is folyamatosan bátorítják, hogy próbálja ki magát ezen a területen is.

Liliánának halak a csillagjegye és 179 centiméter magas. Leginkább Dua Lipa zenéit kedveli, kedvenc parfümje a Lancôme-tól a La Vie Est Belle. Kedvenc étele a rakott karfiol, itala pedig a gyümölcslé.