Hallgassa élőben!

Tündérszépek

Tündérszépek

Véget ért a Tündérszépek országos döntőjének közönségszavazása. Az alábbi 22 szépséget május 10. éjfélig értékelhették olvasóink – azonban az, hogy ki lett közülük a közönség kedvence, majd csak a július végi koronázáson derül ki. Erről hamarosan további részletekkel jelentkezünk.

Az értékelést leadók között ebben a fordulóban is értékes nyereményt, egy Sencor UHD televíziót sorsoltunk ki: a szerencse Tamás Róbert mellé szegődött (a nyereményjáték részletei itt olvashatók). A korábbi sorsolások nyertesei: a harmadik sorsolás, azaz 1 darab SENCOR robotporszívó nyertese Ambrus László | A második sorsolás, azaz egy-egy SENCOR automata smoothie mixer nyertesei: Pánczél Cintia, Domján Zsombor és Varga Balázs | Az első sorsolás, és ezzel együtt egy-egy SENCOR bluetooth hangszóró nyertesei: Bari Frici, Czepek Kata, Csapó Ildikó, Domján Zsombor, Földi Viktória, Győri Bence, Hosszú Anikó, Körte Attila, Major Andrea, Márkné Husvéth Tímea, Molnár Máté, Molnár Gábor, Orosz Csaba, Petrovics Lili, Szegedi Ákos, Széplaki Viktor, Takács Mariann, Tóth Alexandra, Tóth László, Varga Balázs (a nyerteseket e-mailben értesítjük a nyeremény átvételének módjáról).

Szabó Bianka
21, Bicsérd

Bianka a pécsi művészeti gimiben érettségizett, majd fodrásznak tanult, jelenleg saját szalonja van Szentlőrincen. Szabadidejében zenét hallgat, főz és tévézik. A párjával él, van egy macskájuk és egy kutyájuk is. Kislánykorában sok szépségversenyt nézett a tévében, de sosem gondolta alkalmasnak magát. A párja és a családja biztatására vágott bele az idei Tündérszépek nevű versenyünkbe.

A hölgy magassága 163 cm, csillagjegye a kos. Kedvenc étele a spagetti, kedvenc itala a kóla. Kedvenc zenéje Jennifer Lopez – Aint Your Mama című dala. Kedvenc parfümje az Attraction.