Hallgassa élőben!

Tündérszépek – 2022 Nevezz most!

Tündérszépek 2020

19 megye szépségei vettek részt Tündérszépek 2020 szépségversenyünkön, melyen a nagykanizsai Tótpeti Lili fejére került a királynői korona. Az első udvarhölgy a győri Németh Vivien, a második udvarhölgy a szegedi Tápai Dóra lett, a közönség pedig a budapesti Gondár Kíra Vivient választotta kedvencének.

Az alábbiakban a döntős mezőnyt, valamint megyei bontásban az összes induló képeit tekinthetik meg olvasóink.

Varga Réka Leona
24, Szombathely

Varga Réka Leona lovak mellett nőtt fel, anyukája 23 éve üzemeltet egy lovardát. Díjugratásban versenyzett, ma viszont gyerekek oktatásával foglalkozik. Tanulmányait az ELTE sporttudományi szakán végezte. Aktív, dinamikus személynek tartja magát, szeret célokat kitűzni maga elé, és el is érni azokat. Szívesen utazik és ismer meg más kultúrákat. Célja a karrierépítés, szeretné magát kipróbálni egy nagyobb szépségversenyen, ezért méretteti meg magát a Tündérszépek 2021 szépségversenyen.

 

Réka 171 cm magas, csillagjegye az oroszlán. Kedvenc étele a lazac, kedvenc itala az almalé. Szereti hallgatni Berkes Olivér Jó vagy rossz legyek című dalát, és legszívesebben az Yves Saint Laurent Libre parfümjét hordja.

Tündérszépek – 2021 döntősök