Topaukció

2010.11.22. 12:42

Százezreket spórolhattak a Topaukción

PLT-információ – Topaukciós játékunk ismét sokak örömére szolgált: a licitálók 50–70 százalékon juthattak hozzá minőségi termékekhez, szolgáltatásokhoz.

Matolcsi Renáta

Ugye ön is felfigyel arra, ha ötven százalék árengedménnyel kínálnak valamit? On-line árverési csarnokunkban, a  www.topaukcio.hu  -n minden termék és szolgáltatás az eredeti ár feléről indult, így – immáron sokadszorra is – megérte velünk játszani. Sokan dőltek hátra elégedetten a játék végén, hiszen nemcsak megszerezték azt, amire vágytak, hanem még spóroltak is.

Az egyes kategóriák kínálata széles skálán mozgott, több ezer termék és szolgáltatás közül lehetett választani. A licitálók egy része már a közelgő ünnepekre gondolva nézelődött, de a wellnessnapok és az üdülések is igen kelendőek voltak, csakúgy, mint a gépkocsivezetői tanfolyamok, a szépségkezelések, az ékszerek, porcelántárgyak vagy éppen a sífelszerelések. A legjobban talán az a licitáló járt, aki félmillió forintért bútorvásárlási utalványt, valamint ülőgarnitúrát szerzett meg fele áron, valószínűleg ebből már teljesen átrendezheti a lakását.
A licitnyertesek az árverés lezárása után e-mailben értesítést kaptak arról, hogy az adott terméket, szolgáltatást milyen áron kapták meg, hogyan fizethetnek, illetve hogy hol és milyen feltételekkel vehetik át az árucikket.

Köszönjük mindenkinek, aki velünk tartott. Reméljük, megelégedésükre szolgáltunk és örömüket lelték a játékban.

Ha most lemaradt az akciós vásárlásról, ne búsuljon, hamarosan újra jövünk, még több termékkel, még kedvezőbb árakkal. Figyelje lapunk hasábjain jövő év elején is az aukcióval kapcsolatos friss híreinket. Köszöni egész éves érdeklődését és várja önt 2011-ben is a Topaukció csapata. (x)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!