Topaukció

2010.10.22. 11:44

Licitáljon a Topaukción november 3-15-ig!

Folytatódik népszerű internetes licitelős játékunk, a Topaukció. November 3-ától 15-ig ismételten várjuk olvasóinkat a Pannon Lapok Társasága (PLT) virtuális árverési csarnokában, ahol hihetetlen árakon juthat hozzá új, minőségi termékekhez.

Matolcsi Renáta

Ehhez csak annyit kell tennie, hogy ellátogat online árverési csarnokunkba. Kattintson a  www.topaukcio.hu  - ra, és szerezze meg, amire vágyik! Itt a legkülönfélébb termékekhez, szolgáltatásokhoz juthat hozzá akár féláron, ugyanis a licit –az autókat kivéve - a teljes ár ötven százalékáról indul. Ez pedig már komoly árengedmény!

A játékszabály igen egyszerű: csak regisztrálnia kell a  www.topaukcio.hu  weboldalon, és már be is szállhat a november 3-án elindult licitversenybe. November 15-ig válogathat kéttucat kategória több ezer, fél árról induló terméke és szolgáltatása között.

Az indulás óta örömmel tapasztaltuk, hogy játékunk ezúttal is nagy sikernek örvend olvasóink körében. A több ezer termék és szolgáltatás mennyisége hatalmas választékot ad, így érdemes alaposan végigböngészni az ajánlatokat, főképp, hogy egy adott termékből több is szerepelhet a kínálatban. Nem túlzás, ha azt állítjuk, akár százezer forintot is spórolhat, ha egy nagyértékű terméket szerez meg jókor, jó időben tett tétjeivel.

Sok újdonság van a mostani aukción is. Érdemes figyelemmel követni a termékek, szolgáltatások listáját, hiszen ezúttal is garantáltan csábító és kihagyhatatlan ajánlatokkal bombázzuk önöket.
A legtöbb terméket tartalmazó kategória a sportruházatot és sporteszközöket felvonultató kínálatunk közel 300 termékkel, de az egészség-wellness kategória szolgáltatásait is érdemes tüzetesen végignézni. A mindennapok fáradalmait külföldön és belföldön is kipihenheti, mi ebben is segítségére leszünk: több, mint kétszáz ajánlat közül válogathat. Ezen kívül használtautót, autóvezetői és nyelvtanfolyamot, fürdőbelépőt, kényeztető csomagokat, ékszereket, autótartozékokat, bútorokat, exkluzív tárgyakat és régiségeket vásárolhat meg eredeti áruk alatt.
Licitálhat továbbá kismotorra, motoros kiegészítőkre, utalványokra, de jó áron tehet szert számítástechnikai eszközökre, újság-előfizetésre is.

A weboldal Gyakori kérdések és Részvételi szabályzat menüpontjaiban minden információt megtalál a részvételt illetően.

A korábban már regisztrált felhasználók régi jelszavukkal léphetnek be a rendszerbe, új érdeklődőinket pedig biztatjuk, csatlakozzanak a licitálók népes táborához, bárhol is élnek az országban. Ez már sokadik topaukciós játékunk, minden eddigi aukciónk nagy népszerűségnek örvendett a licitálók körében. Reméljük, ez ezúttal is így lesz.

Ha eddig még nem játszott velünk, tegyen egy próbát: a Topaukcióban való részvétel egyszerű és velünk valóban ezreket spórolhat. Az aukció országos, hazánk bármely pontjáról lehet vásárolni. A játék menetét törvényi előírások szabályozzák, így a részvétel teljesen biztonságos. Amennyiben még gondolkodik a részvételen, a kínálatot regisztráció nélkül is megtekintheti.

Javasoljuk, hogy olvassa el a Topaukció menetének pontos leírását, csak az információk birtokában regisztráljon és kezdjen el licitálni. Amennyiben talált egy önnek tetsző terméket, szolgáltatást, adjon meg egy titkos licitmaximumot. Ha valaki túllicitálta önt, és folytatná a játékot, emeljen az áron.

Egyszerre több termékre is tehet ajánlatot, sőt, érdemes is végignézni a kategóriákat, mert egy adott termékből több is szerepelhet a kínálatban. A részletes listát regisztráció nélkül is végignézheti. Ha a licit végén öné a legmagasabb ár, e-mailben értesítjük, hogy öné lett a termék vagy szolgáltatás, illetve tájékoztatjuk a fizetés módjáról. Topaukciós játékunk november 15-én este zárul, eddig az időpontig nonstop licitálhat.

Tehát csak egy kattintás a  www.topaukcio.hu - ra, és részese lehet egy jó játéknak. Mindehhez sok sikert és kellemes szórakozást kíván a Topaukció csapata. (x)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!