Álomutazó

2017.10.26. 11:19

Zséda megálmodja a jövőt

Zsédenyi Adrienn különleges képességekkel rendelkezik és ez nem csak a hangi adottságokban mutatkozik meg. Álmaiban látja saját jövőjét.

Az énekesnő megálmodja a jövőt, de mielőtt bárki szaladna hozzá a jövő heti lottószámokért, azt el kell árulni, hogy csak a saját élettörténetének még meg nem történt eseményei jelennek meg az álmaiban.

Zsédenyi Adrienn mindenképpen hisz az álmokban, amelyek gyakran megjósolták a jövőjét.

„Sokszor megesett, hogy ami a jövőben történik velem, azt megálmodom”

– mondja az énekesnő, aki most egy olyan darabra készül, amelyben az álom fontos szerepet játszik, ráadásul – kisfia nagy örömére – egy űrhajós anyukát kell megformáznia.

“Nimród egy igazi belevaló kisfiú, aki mindent szeret, ami az űrrel, űrhajózással kapcsolatos”

– meséli Zséda, nem véletlen tehát, hogy nagy örömmel vállalta el a karácsony és újév között színpadra kerülő nagyszabású mesemusical, az Álomutazó “anya” szerepét.

„Ez az anyuka egy kicsit más, mint a többi gyerek mamája”

– avat be a részletekbe. „Bár ugyanúgy szereti a kisfiát, mint minden édesanya, odabújni mégsem lehet hozzá. Ő ugyanis űrhajós, aki épp egy Mars expedíción vesz részt. Ám ha a családnak szüksége van a jelenlétére, képes a legváratlanabb pillanatban betoppanni az űrből” – tudtuk meg Zsédától.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!