hat év után

2019.08.20. 08:25

Válik Az éhezők viadalának szívtiprója

Sam Claflin Instagramján tette meg a bejelentést.

British actor Sam Claflin arrives on the red carpet to attend the UK Premiere of the film "The Hunger Games: Mockingjay Part 2" in central London on November 5, 2015. AFP PHOTO / JUSTIN TALLIS (Photo by JUSTIN TALLIS / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Justin Tallis

Azt mondják, hogy a hetedik év kritikus egy házasságban, de Sam Claflin és Laura Haddock esetében egy évvel korábban kezdtek megromlani a dolgok – számolt be róla a Just Jared alapján a hirado.hu.

“Laura és én úgy döntöttünk, hogy hivatalosan is elválunk. Szeretettel, barátsággal és mérhetetlen tisztelettel lépünk tovább, és a gyermekeinket továbbra is közösen neveljük.

A továbbiakban a témában nem teszünk egyéb bejelentést, és mindketten köszönjük, ha tiszteletben tartjátok a magánéletünket ebben az időszakban” – tette közzé a döntést Instagram sztorijában Az éhezők viadala sztárja.

A pár 2010-ben találkozott az Egy hét Marilynnel kasztingján, három évvel később pedig az igent is kimondták. Házasságukból két gyermek született, a hároméves Pip és az egyéves, Margot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!