Atyai szigor

2018.04.11. 16:23

Szabó Győző fia csak a hétvégén tévézhet

A mai gyerekek legnagyobb ellenségei a telefonok és a számítógépek.

Budapest, 2015. május 12. Szabó Gyõzõ színész Stephen Sondheim Félúton a Fórum felé címû musical-komédiájának sajtótájékoztatóján az óbudai Aquincum Múzeumban 2015. május 12-én. A zenés komédiát Réthly Attila rendezésében június 12-én mutatják be a Thália Színházban. MTI Fotó: Honéczy Barnabás

Fotó: Honéczy Barnabás

Szabó Győző nem az a fajta apuka, aki lépten-nyomon a gyermekeit mutogatja – írja a Borsonline. Az interneten sem tesz közzé képet, a technikai eszközöket manapság egyébként is veszélyesnek tartja, nem teregeti ki azon keresztül a családjával közös életét.

Úgy gondolja, a gyermekeinek nem véletlenül van szabad akaratuk, majd ők eldöntik, mikor szeretnének mutatkozni. Most eljött egy ilyen pillanat. Győző a ritkán szereplő kisfiával közös műtermi fotókon látható, sőt, azt is elárulta, mitől félti Misit leginkább. Szerinte a mai gyerekek legnagyobb ellenségei a telefonok és a számítógépek.

Durván függőséget okoznak. Kőkemény probléma lesz. Már az is borzasztó, amikor bemész az étterembe, és minden egyes gyereknél ott a telefon vagy bármi más elektronikus cucc. Ez nálunk nincs. Már a tévét is le korlátoztuk, azt is csak a hétvégén nézhetik – jelentette ki az Apa magazinnak adott interjújában a közkedvelt színész.

Borítókép:Szabó Győző színész Stephen Sondheim Félúton a Fórum felé című musical-komédiájának sajtótájékoztatóján az óbudai Aquincum Múzeumban 2015. május 12-én.

MTI Fotó: Honéczy Barnabás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában