szól a rádió

2019.07.12. 11:16

Somló Tamásra emlékezett Orbán Viktor

Ha pén­tek, akkor majd­nem min­dig Kos­suth rádió, vagyis korán reg­gel a Ku­ni­gunda ut­cá­ban kezdi a napot a mi­nisz­ter­el­nök. De most valahogy a Facebook révén Somló Tamás három évvel ezelőtti haláláig kanyarodott a történet.

Forrás: Facebook/Orbán Viktor

Mondhatni, csak egy szokásos péntek reggeli poszt a Facebook-on Orbán Viktortól a Kossuth rádió jól ismert stúdiójában. A poszt szövege is csupáncsak ennyi: Szól a rádió...

https://www.facebook.com/orbanviktor/photos/a.10151703698051093/10157214110666093/?type=3&theater

A Ripostra hivatkozva az Origó azt írja, a hivatalosan meg nem erősített információk szerint a rádió folyosóján a híres LGT-dal,

a Szól a rádió közben szóba került a fájdalmasan korán eltávozott Somló Tamás neve, akinek összetéveszthetetlen személyiségét mindig is nagyra becsülte Orbán Viktor.

Egy hét múlva, július 19-én lesz három éve, hogy meghalt a legendás zenész, és még mindig nehéz elhinni, hogy nincs már közöttünk. Valahogy nélküle másképp szól a rádió. Még péntek reggel a Kossuth is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában