eljött az idő

2019.02.16. 08:30

Orlando Bloom végre megkérte Katy Perry kezét

A színész igazán romantikus lánykérést szervezett egy lenyűgöző gyűrűvel Valentin-napra.

British actor Orlando Bloom (L) and US singer Katy Perry pose upon their arrival at the 2nd Monte-Carlo Gala for the Global Ocean 2018 held in Monaco on September 26, 2018. - On September 26, 2018, the Prince Albert II of Monaco Foundation will hold its second Monte-Carlo Gala for the Global Ocean, a major fundraising event in the heart of Monte Carlo, in order to support its worldwide initiatives in favor of a sustainable ocean, a crucial issue calling for immediate and collective action. (Photo by Valery HACHE / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Valery Hache

Hatalmas gratuláció jár Katy Perrynek és Orlando Bloomnak, akik megannyi szakítás után végre rájöttek, hogy nem tudnak és nem is akarnak egymás nélkül élni. Bloom, aki korábban Miranda Kerr topmodell férje volt, Valentin-napon kérte meg énekesnő kedvese kezét, ráadásul egy nem mindennapi gyűrűvel.

Katy Instagram oldalán jelentette be eljegyzését, egy igen közeli képpel arról a lélegzetelállító virágos gyűrűről, mely egy méretes rubinból és több gyémántból, kifejezetten az énekesnő számára készült.

És, hogy miért pont egy virág? Elég csak azt mondanunk, hogy hamarosan ő is Bloom lesz, ami ugye virágot jelent.

Katy tagadhatatlanul izgatott anyukájának hála, aki Facebookon számolt be a nagy napról, a lánykérés körítésébe is kaphatunk egy kis bepillantás, és tagadhatatlan, hogy Orlando tényleg kitett magáért. Nem csak az ékszerre gondolunk, de a hatalmas szív alakú rózsakapu is szédületes látvány.

A pár 2016-ban kezdett el randevúzni, majd egy 2017-es se veled, se nélküled időszak után, múlt áprilisban ismét egymásra találtak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!