Imádja az internet

2019.12.13. 22:12

Mutatjuk, hogy nézett ki Jennifer Aniston gyerekként

Négyéves lehet egy gyerekkori fotón, amit nemrég osztott meg a közösségi oldalán.

BEVERLY HILLS, LOS ANGELES, CALIFORNIA, USA - OCTOBER 11: Actress Jennifer Aniston wearing Alexander McQueen arrives at Variety's Power Of Women Los Angeles 2019 held at The Beverly Wilshire Hotel (A Four Seasons Hotel) on October 11, 2019 in Beverly Hills, Los Angeles, California, United States. (Photo by Xavier Collin/Image Press Agency/NurPhoto)

Forrás: Image Press Agency/NurPhoto/AFP

Fotó: Xavier Collin

Golden Globe-ra jelölték a legjobb drámasorozat kategóriában Jennifer Aniston és Reese Witherspoon új sorozatát, a The Morning Show-t, ráadásul mindkét színésznőt jelölték a kategóriában nyújtott legjobb színésznői alakításért – számolt be róla a Dailymailre hivatkozva a hirado.hu.

Összeszokott páros ők ketten, hiszen már a Jóbarátokban is nővéreket játszottak, ráadásul régi barátok is, akik között rivalizálás biztosan nem lesz emiatt. Jen az Instagramon osztotta meg örömüket a jelölés kapcsán:

Miután pedig kiderült, hogy hollywoodi színészcéh (SAG) is jelölte Jent a Legjobb női alakítás drámasorozat kategóriában, egy régi gyerekkori fotóval üzente meg, hogy a megtisztelő elismerések után most már csak egy kis hóra vágyik karácsonyra, épp ahogyan gyerkőcként is csak erről álmodozott az ablakban ülve.

„Kaliforniai sapkás baba. Szinte biztos, hogy hó után vágyakoztam” – olvasható a tényleg tüneményes felvétel képaláírásában, melyet már 1,7 millióan kedveltek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!