pótolják majd

2019.03.30. 19:26

Mick Jagger betegsége miatt elhalasztja turnéját a Rolling Stones

A hírt a legendás együttes a honlapján és a Facebookon tette közzé.

30 June 2018, Germany, Stuttgart: Guitarist Ron Wood (l-r), singer Mick Jagger, drummer Charlie Watts and guitarist Keith Richards on stage at a concert by the Rolling Stones during their European tour "no filter" at the Mercedes Benz-Arena. Photo: Sebastian Gollnow/dpa

Forrás: AFP/DPA

Fotó: Sebastian Gollnow

Mick Jagger betegsége miatt elhalasztja észak-amerikai turnéját a Rolling Stones. A hírt a legendás együttes szombaton tette közzé honlapján és a Facebookon.

Arról nem közöltek részleteket, hogy mi baja van a 75 éves frontembernek. Azt írták csupán, hogy Mick Jaggernek azt tanácsolták: most ne turnézzon, mert „orvosi kezelésre van szüksége”.

Az énekes frontember a Facebookon és a Twitteren is elnézést kért a kellemetlenségért.

„Sajnálom a történtek miatt az amerikai és kanadai rajongókat” – fogalmazott Mick Jagger, hozzátéve: elkeseredett a turné elhalasztása miatt, de keményen dolgozik azért, hogy minél hamarabb visszatérhessen.

A Rolling Stones áprilisban, májusban és júniusban számos egyesült államokbeli és kanadai helyszínen lépett volna fel. A zenekar az új időpontokat hamarosan közzéteszi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!