gólyahír

2019.03.08. 12:04

Megszületett Szabó Győző és Rezes Judit gyermeke

A kismama eredetileg múlt szombatra volt kiírva.

Forrás: Hot! / Vasárnap Reggel

Az apró késedelem miatt Győzőék már napok óta teljes lázban égve várták, vajon mikor indulhat meg a szülés. Győző eleinte hezitált, képes lesz.e bemenni a szülőszobába, ám végül úgy döntött, kár lenne kihagyni – olvasható az Origo cikkében.

„Felnőtt életem minden ciklusában kaptam egy babát: 27 éves, vad fiatalként olyan voltam Borival, mint egy kamionos, Misi pedig akkor jött, amikor 40 évesen már kezdtem lenyugodni. Most középkorú vagyok, de 30 éves fiúnak érzem magam. Imádom a gyerekeket! Ha tehettem volna, már nyolc gyerekem lenne. A viszontszeretetük ad értelmet az életemnek, és engem nagyon szeretnek a gyerekeim. Folyamatosan túl vagyok csordulva, és csak most jön a java!” – mesélte a Szabó Győző.

A Lokálnak korábban azt is elárulták, hogy milyen nevet választanak majd születendő kisfiuknak, akkor azt mondták, nagy valószínűséggel Gáspárnak fogják hívni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában