Emlékezet

2019.02.11. 12:59

Hét éve hunyt el Whitney Houston

Az énekesnő holttestére a személyi testőre talált rá.

Bodyguard The bodyguard 1992 Real Mick Jackson Whitney Houston. Collection Christophel © Kasdan Pictures / Tig Productions

Forrás: AFP

Fotó: Collection Christophel

2012. február 11-én érkezett a sokkoló hír, hogy holtan találták az énekesnőt a Beverly Hilton Hotel lakosztályának fürdőkádjában. Whitney Houston holttestére a személyi testőre talált rá – írja a Lokál.

Bár az elhunyt énekesnő halálának okaként hivatalosan gyógyszer és alkohol túladagolást jelentettek be, mind a mai napig folyik a találgatás, hogy tényleg öngyilkosság történt-e.

2018-ban jelentették be, a tragikus hirtelenséggel elhunyt énekesnőről dokumentumfilmet készítenek. A rendező, Kevin MacDonald többek között az énekesnő asszisztensével, Maryvel is készített interjút, aki azt állította, Whitney nem öngyilkos lett, hanem valaki megölte.

Volt vele valaki a szobában, aki drogot adott neki, és megtalálta a fürdőkádban. Elzárta a csapokat és elhagyta a szobát – mondta Mary, aki hozzátette: az énekesnő nem akart végezni magával, hiszen éppen Grammy-díj-átadóra készült, és rengeteg terve volt a jövőre nézve is.

Ezzel szemben a rendőrség nem talált drogot a hotelszobában, de a fürdőszobában üres gyógyszeres dobozok, a lakosztályban receptek voltak.

2012. február 19-én temették el. Lányát, Bobbi Kristinát három évvel később, 2015. január 31-én szintén egy fürdőkádban találták eszméletlenül; több hónapos kóma után 2015. július 26-án hunyt el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!