tragikus történet

2019.03.01. 14:00

Kiderült, hogyan végzett magával Pásztor Anna zaklatója

Arra is fény derült, milyen korábbi traumák vezethették a férfit az öngyilkosságra.

Tataháza, 2017. június 24. Pásztor Anna énekes az Anna and the Barbies együttes koncertjén a tatai Víz, zene, virág fesztiválon 2017. június 24-én. MTI Fotó: Bodnár Boglárka

Forrás: MTI

Fotó: Bodnár Boglárka

Figyelem! Cikkünk érzékenyebb olvasóink számára felkavaró lehet!

Mint tegnap megírtuk, csütörtök reggel öngyilkos lett a börtönben P. József, akit Pásztor Anna zaklatásáért ítéltek el, miután a közösségi oldalon hónapokon át zaklatta az énekesnőt, majd késel felfegyverkezve ment el a koncertjére. A férfi egy héttel azután végzett magával, hogy a bíróság zaklatásról emberölési kísérletre súlyosbította az ellene felhozott vádat.

Pénteki számában a Ripost hosszú cikket közölt az esetről, amelyben azt is leírják, amit eddig csak találgatni lehetett: hogy pontosan milyen módon vetett véget életének a zárkájában P. József. A lap szerint

a férfi a korábbi sajtóhírekkel ellentétben nem májkrémes doboz tetejével, hanem egy egyszer használatos borotvapengével sértette föl nyaki ütőerét.

A lap a felvidéki városban érdeklődött a férfi után. Mint megtudták, Józsefnek nehéz gyermekkora volt, hiszen édesapja is öngyilkos lett, felakasztotta magát.

„Itt mindenki tudott arról, hogy problémás család voltak, hiszen József és kisöccse, valamint az édesanyja találták meg a családfő holttestét. A tragédia után az anya egyedül nevelte a gyerekeit. Bár régóta nem láttuk Margitkát, de korábban egy pékségben dolgozott. Becsületesen nevelte a gyermekeit, de hiába tett ő meg mindent,

szerintünk József képtelen volt feldolgozni, hogy az apja így végzett magával”

- idézte fel a történteket az egyik helybéli férfi.

A lap által megkérdezett helyiek szerint József „elég ijesztő” volt, akit sajnáltak, de ugyanakkor tartottak is tőle. „Sokan ferde szemmel néztek rá, hogy ki ez a furcsa férfi... Mindenesetre sajnáljuk, ami történt vele, de talán így végre az ő elméje is megnyugodott” – mondta a lapnak egy neve elhallgatását kérő lakos.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában