játék a képernyőn

2017.12.28. 06:35

Karafiáth Orsolya a legújabb Honfoglaló

A költőnő Náray Erikával és Szulák Andreával vívta a területfoglaló küzdelmet a Duna Televízióban.

Karafiáth Orsolya nagyon jól érezte magát a verseny ideje alatt, azt is elmondta, hogy a játék eredeti, számítógépes változatát is nagyon szereti. Hangsúlyozta:

„Nincs kedvenc témaköröm, azért sem jelöltem ki témát a segítségkérés során, nem akartam azt, hogy magamnak köszönhessem a bajt. Mindegy, hogy feleletválasztós, vagy tippelős kérdések jönnek, csak az ösztönökre hagyatkozom”.

A költőnő nyereményét az elhunyt barátnőjükről elnevezett Vízy Dorka Alapítványnak ajánlotta fel. Az Alapítvány évente adományoz díjat annak az újságírónak, aki Vízy Dorottya számára is fontos témakörökben – például rákkutatás, vallás, vagy természettudományok területén – ír kimagasló színvonalon.

A népszerű online területhódító játék televíziós változatában bárki próbára teheti tudását a stúdióban és otthon, a képernyők előtt is. Honfoglaló – ahol a tudás valóban hatalom! Minden hétköznap a Duna Televízió műsorán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!