Elismerés

2017.09.11. 12:01

Emmy-díjat kapott Dave Chappelle és Melissa McCarthy

A Saturday Night Live című szórakoztatóműsor két szereplője, Dave Chappelle és Melissa McCarthy is Emmy-díjat kapott vasárnap Los Angelesben.

Az Emmy-díjak átadásának első részét a hétvégén rendezték meg, a további díjak kiosztásának ceremóniáját szeptember 17-én, vasárnap Stephen Colbert házigazda műsorvezetésével a CBS televízió közvetíti.

Chapelle és McCarthy a legjobb vendégszínész és vendégszínésznő kategóriában nyerte el az Emmy-díjat, amelyet vasárnap osztottak ki egyéb televíziós alkotói díjakkal együtt. A Saturday Night Live szórakoztató műsor két díjazottja azonban nem volt jelen a ceremónián.

Chapelle vezette a novemberi elnökválasztást követő első műsort, McCarthy pedig egy másik epizód házigazdája volt, amelyben az akkori fehér házi szóvivőt, Sean Spicert parodizálta. Vajon felismeri az elmaszkírozott színésznőt? Nézze meg a mulatságos produkciót:

A televíziós drámák legjobb vendégszínésze Gerald McRaney lett a This Is Us című műsorban nyújtott alakításáért, A szolgálólány meséje című sorozatban nyújtott játékáért pedig Alexis Bledelt díjazták.

A hétvégén az HBO 19 Emmy-díjat nyert alkotói és technikai kategóriákban, a Netflix 16 trófeát, az NBC 9, az ABC 7, a Fox és a Hulu pedig 5-5 díjat gyűjtött össze.

(Borítóképünkön Melissa McCarthy. Forrás: AFP / UNIVERSAL PICTURES / ARCHIVES DU 7EME ART / PHOTO12)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!