ereklyék

2017.10.20. 05:00

Elárverezik Elvis házát és Mary Poppins ernyőjét

Egy kaliforniai aukción többek között John F. Kennedy rádiója is kalapács alá kerül.

Elvis gyerekkori otthonát, Mary Poppins papagájfejes ernyőjét és John F. Kennedy rádióját is elárverezik egy novemberi online aukción, amelyet egy dél-kaliforniai aukciósház szervez.

A Mississippi állam északkeleti részén álló fehér, favázas házra a hozzá tartozó hat hektárnyi birtokkal, ahol Elvis Presley iskoláskorában élt, a GWS aukciósház november 11-i online árverésén lehet majd licitálni.

Az árverésen még több mint 150 tétel szerepel, köztük olyan relikviák, mint az a katonai egyenruha, amelyet Tom Hanks a Forrest Gump forgatásán viselt, vagy a papagájfejes esernyő, amelyet Julie Andrews tartott a kezében, amikor Mary Poppinst játszotta a musicalben.

Presley más relikviáira is licitálni lehet: egy magánrepülőjére, egy 1957-es rózsaszín Cadillacjére, Hound Dog nevű csónakjára és egy két hálószobás mobil házra a Circle G birtokról.

Eladásra kínálják John F. Kennedy elnök rádióját, özvegye, Jacqueline Kennedy Onassis néhány ruháját, Reese Witherspoon Doktor Szöszi című filmjében viselt jelmezeit és Anna Nicole Smith néhai modell 1993-as Jaguárját.

Brigitte Kruse, az aukciósház tulajdonosa elmondta: minden egyes relikvia hitelességét több forrásból is igazolták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!