apjára ütött

2018.12.09. 14:20

Egy szőke angyal Mick Jagger kétéves kisfia

Deveraux nem csak a külső jegyekben ütött Mick Jaggerre, kora ellenére már most nagy zenerajongó, anyukája szerint zsigereiben van a rock and roll.

Mick Jagger attends The Rolling Stones North American debut celebration of "Exhibitionism" at Industria in the West Village on November 15, 2016 in New York City. (Photo by ANGELA WEISS / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Angela Weiss

Szombaton ünnepelte második születésnapját a The Rolling Stones 75 éves frontemberének legkisebb csemetéje, Deveraux. Az angyali sztárcsemetéről, aki nem mellesleg tényleg szakasztott az apja, a balerina anyuka, Melanie Hamrick osztott meg egy friss felvételt – írja a hirado.hu.

A fiúcska egyébként nem csak a külső jegyekben ütött Mick Jaggerre, kora ellenére már most nagy zenerajongó, anyukája szerint zsigereiben van a rock and roll.

Melanie és Mick még azelőtt szakítottak, hogy Deveraux megszületett volna, a rocksztár tavaly óta a tőle 52 évvel fiatalabb Noor Alfallah producerrel alkotott egy párt. A legfrissebb hírek szerint Noor azonban a napokban elhagyta Jaggert egy fiatalabb milliárdosért befektetőért, az 57 éves Nicolas Berggruenért.

A zenésznek korábbi kapcsolataiból – Marsha Hunt, Bianca Jagger, Jerry Hall és Luciana Gimenez Morad – már van hét gyereke, ők 18 és 46 éves kor közöttiek, valamint öt unokája és egy dédunokája, utóbbi 2014 májusában született.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!