sztárparádé

2018.01.18. 15:36

Egy igazi legenda is fellép a Grammy-díjátadón

Az őrült szemüvegeiről is ismert művész csatlakozott a fellépők sorához.

Berlin, 2017. július 7. Elton John Grammy-díjas brit zenész a berlini Mercedes-Benz Arénában tartott koncertjén 2017. július 7-én. (MTI/EPA/Oliver Lang)

Forrás: MTI/EPA

Fotó: Oliver Lang

Elton John, a U2, Sam Smith és Kendrick Lamar is fellép a 60. Grammy-díjkiosztón január 28-án a New York-i Medison Square Gardenben. Elton Miley Cyrusszal közösen énekli el egyik klasszikusát.

A korábban bejelentett fellépők között van Bruno Mars, Cardi B, Pink, SZA, Lady Gaga, a Little Big Town, a Childish Gambino, Daddy Yankee, Luis Fonsi, Kesha, Alessia Cara, Khalid, Logic, Patti LuPone és Ben Platt.

A díjkiosztó után két nappal Elton John: I'm Still Standing – A GRAMMY Salute címmel különleges koncertet rendeznek, amelynek keretében az ötszörös Grammy-díjas popsztár előtt tiszteleg többek közt Sam Smith, Miley Cyrus, John Legend, Kesha, Maren Morris, Miranda Lambert, a Little Big Town, Chris Martin és Keith Urban. Természetesen Elton John is színpadra lép.

Borítókép: MTI/EPA/Oliver Lang

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!