titokban

2019.09.11. 22:30

Barátja meglátogatta Schumachert a kórházban

A hétszeres világbajnokot hétfőn szállították egy párizsi kórházba.

German former Formula One Ferrari driver Michael Schumacher (R) listens to Ferrari team mananger, French Jean Todt (L), during a ceremony to award national prizes to car drivers on January 16, 2009 at a hotel in Escazu, west of San Jose. Schumacher is in Costa Rica as Foundation of the International Automobile Federation (FIA)s ambassador to promote a cycle path and road safety and to donate one million dollars for projects. AFP PHOTO/ Yuri CORTEZ (Photo by YURI CORTEZ / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Yuri Cortez

Legjobb barátja látogatta meg a párizsi kórházban Michael Schumachert. A francia Jean Todt a Ferrari csapatánál volt a Schumi csapatfőnöke, s azóta is rendszeres kapcsolatban áll a németek kiválóságával – írja a Ripost. Todt 45 percig volt a párizsi klinikán, ahová őssejt-kezelésre szállították Schumachert. A 2013-as síbalesete óta otthon ápolt Schumit azért szállították a klinikára, hogy szervezete ellenállóbb legyen a gyulladások szemben.

Todt rendszerint beszámol a pilóta állapotáról, ám most ő is hallgat. A pilóta családja sem adott ki közleményt a beteg állapotáról.

A párizsi kórházban egyébként Michael fia, a Forma-2-es pilóta Mick is járt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!