Szépségverseny

2014.07.26. 08:28

Zala Szépe elődöntő: kisugárzás és a határozottság döntött

Keszthely – Feszes idomok, pozitív kisugárzás és bájos arc. A Festetics-kastély csillogó velencei tükörtermében rendezte meg szombaton lapunk a Zala Szépe 2014 szépségverseny elődöntőjét, melyre 29 hölgy nevezett.

Benedek Bálint

 

A 20. jubileumi viadal első köréből csak a tizenöt legszebb lány léphetett tovább, akik közül majd olvasóink szavazatai alapján a legjobb tíz az augusztus 23-ai zalaegerszegi döntőben küzdhet a koronáért.

A program reggel a kastély kertjében kezdődött, ahol már szinte tapintani lehetett a feszültséget: a lányok egymás arcát kémlelve próbálták felmérni az erőviszonyokat. Többeket elkeserített, hogy sok jó alakú, kisportolt testű lány ellen esélye sem lesz. A zalaegerszegi Cser Alexandra tavalyi is jelentkezett, s kicsit izgult, ugyanis szerinte jóval erősebb mezőnyben kell bizonyítania. Vele értett egyet a szintén tavalyi döntős nagykanizsai Nincsics Fruzsina is, aki elmondása szerint rengeteget edzett, hogy tökéletes formába lendüljön.

Fotó: Umberto Pezzetta


- Egy év nem tűnik sok időnek, de a tavalyihoz képest a személyiségem is megérett, jobban viselem a csalódásokat – fűzte hozzá Fruzsina. - Örülök annak, hogy ismerős arcokat láthatok, a Zala Szépe verseny mára fogalommá vált, megtiszteletés részt venni.

Szépségversenyek tekintetében a 20 éves rédicsi Bazsika Mónikának van tapasztalata, hiszen négy éve indult először regionális viadalon, ahol második helyen végzett. Ebben az évben Óbudai Egyetem Szépének választották.

- A nagymamám kedvéért itt az ideje a saját megyémben is kipróbálni a tudásomat – mesélte Mónika. - A Zala Szépe 2014 a lehető legjobb választás számomra, s alig várom, hogy ez a szakembereből álló zsűri is megnézzen.

Ezúttal az ítészek között a lányokat először utcai viseletben, majd fürdőruhában pontozta: Pálinkás Róbert, a keszthelyi Helikon Kastélymúzeum ügyvezető igazgatója, Veszprémi Borbála, a zalaegerszegi Vénusz Fitness és Egészségcentrum szakmai vezetője, Siposné Ábrahám Andrea, a hévízi Zena Beauty + Med Center recepció vezetője, Tompa Gábor a zalaegerszegi Kvártélyház Kft. ügyvezetője, rendező, Stefán Gábor koreográfus valamint Bogdán György, a Zalai Hírlap hirdetési igazgatója.

A szakembereknek, Virrasztó Zsolt a Zalai Hírlap lapigazgató-főszerkesztője szerint sem volt könnyű dolga, hiszen minden lány bátran vonult fel, sugárzó személyiségüket mutatták meg. Végül a legjobb tizenöt közé: Török Bettina, Horváth Zsanett, Ollári Barbara, Vizi Kinga, Bagoly Szimonetta, Horgos Judit, Varga Lilla, Bazsika Mónika, Németh Kitti, Nincsics Fruzsina, Heidenwolf Enikő, Komáromi Renáta, Borongics Anett, Cser Alexandra és Kovács Adrienn került.

Fotó: Pezzetta Umberto

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!