Szépségverseny

2009.04.07. 18:52

Kattintson a legszebb lányra!

Zalaegerszeg - A bő egy évvel ezelőtt útnak indított szépségversenyünk tizenkét döntősére szombat óta április 16-án éjfélig szavazhatnak.

zaol.hu

Érdemes voksolni, hiszen a kattintások számán múlik, melyik hölgy hányadik lesz és ennek megfelelően milyen ajándékkal tér haza az április 17-én 16 órakor kezdődő eredményhirdetésről, a zalaegerszegi Venatus Szórakoztató és Szabadidő Központból.

A finisbe jutott lányok közül senki sem távozik üres kézzel, mindegyikük gazdagabb lesz egy-egy 5 ezer forint értékű vásárlási utalvánnyal, melyet a zalaegerszegi Göcsej Üzletház földszintjén található JOY Női divatüzlet ajánlott fel.

Az első három helyezettnek a zalaegerszegi Grácia Virágszalon kedveskedik egy-egy virágcsokorral.

A harmadik helyezetté lesz egy utazási utalvány, mely a Best Holiday utazási iroda útjaira váltható be, a második helyezett a Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdő, Hotel****-ben tölthet el egy hétvégét másodmagával, míg az első helyezett, vagyis a Zala Szépe cím birtokosa fehérarany nyakéket kap a zalaegerszegi Karát Óra-Ékszer üzlet felajánlásának köszönhetően.

Ide kattintva Ön is leadhatja voksát a legszebb lányra!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!