Szépségverseny

2008.05.30. 07:08

Ki lesz a Zala Szépe? - június

<b>Kedves zalai lányok, fiatal asszonyok! </b>Aki úgy érzi szépnek született - ki ne érezné ezt? - küldjön egy mosolygós fotót magáról, s már be is kerül az újságba, majd viszont láthatja magát, többi fotójának társaságában a www.zalaihirlap.hu honlapunkon.

zaol.hu

    Zalában nagy hagyománya van a szépségversenyeknek. Az eddigi, úgymond klasszikus versenyt most felfrissítjük, s a lehető legszélesebb körben, a Zalai Hírlap minden olvasójának bevonásával rendezzük meg, mégpedig úgy, hogy a verseny egész éven át fog tartani. 
    A nap szépe bárki lehet, aki elküldi hozzánk fotóit. Lapunk utolsó oldalán a jelentkezés sorrendjében jelentetjük meg a portré fotókat, amelyek aztán felkerülnek az internetre, ahol a nagyközönség szavazhat a szép lányokra. A legtöbb szavazatot elnyert hölgy lesz az adott hónap Zala Szépe, akit be is mutatunk lapunkban, majd a 12 hónap nyertesei közül választja meg ugyancsak a nagyközönség 2008 Zala Szépét. 
    Ez a verseny nem vérre megy! Kedves bemutatkozási lehetőség a barátok, ismerősök előtt, s arra is jó, hogy ki-ki megtudja, adott esetben mennyien szorítanak érte.

A Zala Szépe (nap, hónap, év) szépe játék részvételi feltételei:

    A szépségversenyre jelentkezni lehet a [email protected] e-mail címen, vagy levélben a 8900 Zalaegerszeg Ady u. 62. címen. A jelentkezőnek meg kell adnia nevét, életkorát, foglakozását, hobbiját! Ezeket az adatokat fogja viszont látni az újságban és a Zalai Hírlap honlapján is. A kapcsolattartás miatt szükség van még további adatokra, ezeket diszkréten kezeljük: telefonszám, e-mail cím, lakáscím.
    Képek küldhetők levélben és digitális formában - e-mail csatolt fájljaként jpg formátumban. A digitális kép felbontása legalább 800x600 legyen, mert az újságban csak jó minőségű kép közölhető. Akinek nincs fényképe, de szeretne jelentkezni a játékra, arra is van lehetőség, hogy lap fotóriporterei egyeztetett időpontban a képeket elkészítik. 
    A jelentkezés alsó korhatára 16 év. Amennyiben a jelentkező még nem érte el a 18 életévét, szülői beleegyező nyilatkozatra van szükség, amelyet aláírva kell eljuttatni a szerkesztőség címére. A szülői beleegyezés nyilatkozata innen letölthető

A júniusi jelöltekre július 1. és 15. között lehet szavazni.

A KÉPEKRE KATTINTVA MÉG TÖBB FOTÓN NÉZHETI MEG A JELÖLTEKET!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!