Sportvilág

2016.09.20. 13:02

Olimpia 2024/Vizes vb 2017 - Interaktív látogatóközpontok nyíltak Budapesten

Interaktív látogatóközpontokban mutatják be az érdeklődőknek Budapesten a 2024-es olimpiai pályázatot és a jövő nyári budapesti vizes világbajnokság helyszíneit, köztük a Dagály Úszóarénát.

A két, egyenként 200 négyzetméteres látogatóközpontot a Dunán, egy közel 700 négyzetméteres uszályon építették fel a Batthyány téri kikötőnél. A központokat kedden Tarlós István főpolgármester és Fürjes Balázs, az olimpiai pályázat vezetője nyitotta meg.

Tarlós István főpolgármester beszédet mond Dagály Úszóaréna és a 2024-es budapesti olimpiai pályázat interaktív látogatóközpontjának megnyitásán a budapesti Batthyány téri hajóállomáson. Előtérben a 2024-es olimpiára és paralimpiára kandidáló Budapest pályázati emblémája
MTI Fotó: Máthé Zoltán

A látogatóközpontok a vizes vb végéig, illetve a Nemzetközi Olimpiai Bizottság jövő szeptemberi, limai közgyűléséig - amikor kijelölik a 2024-es rendezőt - várják majd a látogatókat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!