Sportvilág

2014.09.16. 20:24

Bajnokok Ligája - A szerdai eredmények - videókkal

Szerdán nyolc mérkőzéssel folytatódik a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportküzdelmeinek nyitófordulója. A 2013-as győztes, az előző szezonban elődöntős Bayern München az angol bajnok Manchester Cityt látja vendégül.

MTI

A kiütések szerdája volt a labdarúgó Bajnokok Ligájában: a sorozatba négy év után visszatért AS Roma a moszkvaiakat, az FC Porto pedig a BATE Boriszovot nem kímélte.

A portugál Sporting itt a „szomszédban" a szlovén NK Maribor vendége volt, abszolút teltház (12 ezer néző) előtt. És akik látták a találkozót, jó meccsnek lehettek tanúi. Az MU-tól a Sportinghoz kölcsönbe visszatért Nani gólja úgy tűnt, a győzelmet jelenti a zöld-fehéreknek, de a maribori sportigazgató, Zlatko Zahovic fia, a 19. születésnapját novemberben ünneplő Luka Zahovic egalizált. Egy ideje már a portugál szövetség is próbálkozik, hogy az egyébként a luzitánoknál született ifjú futballista inkább Ronaldóékat válassza a válogatott szempontjából...

Bajnokok Ligája, csoportkör, 1. forduló:

E csoport:
AS Roma (olasz)-CSZKA Moszkva (orosz) 5-1

Bayern München (német)-Manchester City (angol) 1-0

F csoport:
FC Barcelona (spanyol)-APOEL (ciprusi) 1-0
Ajax Amsterdam (holland) - Paris Saint-Germain (francia) 1-1

G csoport:
Chelsea (angol)-FC Schalke 04 (német) 1-1
NK Maribor (szlovén)-Sporting Lisboa (portugál) 1-1

H csoport:
FC Porto (portugál)-BATE Borisov (fehérorosz) 6-0
Athletic Bilbao (spanyol)-Sahtar Donyeck (ukrán) 0-0

Kapcsolódó:

Bajnokok Ligája - A keddi eredmények - videókkal

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!