Sportvilág

2017.08.28. 16:55

Zalai lábtoll-labdázók sikerei

NAGYKANIZSA -A hagyományoknak megfelelően Újszászon rendezték meg a 22. Hungarian Open Nyílt Nemzetközi Lábtoll-labda Tornát, melyen hét ország 175 versenyzője vett részt.

Kühne László

A Zemplén SE női csapata játszmaveszteség nélkül lett tornagyőztes (Kunics Rékát és Balogh Esztert a francia Justine Crapanzano és a szlovákiai Bagos Viktória segítette a siker elérésben). A cserszegtomaji lányok az 5., míg a férfiaknál a ZSE egységei a 4. és a 6. helyen zárták a versenyt.

Az egyéni fináléban Kunics Rékának kiújult egy régi focisérülése, így alulmaradt Bagos Viktória ellenében, ugyanebben a mezőnyben Udvari Boglárka, a cserszegtomajiak legjobbja bronzérmet szerzett. A férfiaknál legjobb zalaiként a zemplénes Horváth Gergő állhatott fel a dobogó harmadik fokára.

Így nézett ki a női dobogó: balról a második Kunics Réka a dobogó harmadik fokán Udvari Boglárka

22. Lábtoll-labda Hungarian Open, zalai eredmények. Férfi csapat (30): 4. Baranyai Benett, Farkas Balázs, Horváth Gergő (Zemplén SE Nagykanizsa), 6. Huszár Emil, Lukács Benedek, Lukács Márton, Takács Endre (ZSE). Férfi egyéni (68): 3. Horváth Gergő (ZSE), 7. Farkas Balázs (ZSE), 8. Lukács Márton (ZSE). Női csapat (15): 1. Balogh Eszter, Kunics Réka, Justine Crapanzano, Bagos Viktória (ZSE, Marseille), 5. Gyalog Csenge, Sillinger Zsanett, Szrapkó Sára, Udvari Boglárka (Cserszegtomaji SK). Női egyéni (45): 2. Kunics Réka (ZSE), 3. Udvari Boglárka (Cserszegtomaji SK).

Kunics Réka korábbi sérülése kiújult, de így is második lett

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!