Szerdától újra elővétel

2019.09.09. 20:00

ZTE FC–FTC: a korábbi jegyek érvényesek

Szerdától lesznek kaphatók a jegyek a szeptember 22-én (17.00) rendezendő ZTE FC–­Ferencváros NB I-es labdarúgó-mérkőzésre.

Kerkai Attila

Fehérben Bedi Bence, a ZTE FC középpályása, aki társaival biztosan egy nagyon jó hangulatú és sok nézőt vonzó találkozóra készülhet majd az FTC ellen

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Pezzetta Umberto

Mint ismert, a találkozót eredetileg augusztusban rendezték volna, ám az FTC nemzetközi kupakötelezettsége miatt az összecsapást elhalasztották. Akkor elővételben hatezer jegy elkelt, a ZTE FC közlése szerint a találkozóra korábban megvásárolt és nem visszaváltott jegyek továbbra is érvényesek. A ZTE FC szeptember 11-én (szerdán) 10 órakor kezdi meg újra a jegyértékesítést, a pénztárakban és az online felületen, a pénztárak szerdától munkanapokon 10 és 17 óra között tartanak nyitva.

Fehérben Bedi Bence, a ZTE FC középpályása, aki társaival biztosan egy nagyon jó hangulatú és sok nézőt vonzó találkozóra készülhet majd az FTC ellen Fotó: Pezzetta Umberto / Zalai Hírlap

A nagy érdeklődésre való tekintettel azt kérik a szurkolóktól, hogy aki teheti, elővételben váltsa meg belépőjét a ZTE FC–Ferencváros találkozóra.

A ZTE FC most szombaton (17.00) a Diósgyőr vendége lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában