kerek jubileum

2019.06.16. 20:00

ZEUS SE: tíz éve a pályán

A Zalaegerszegi Egyetemes és Utánpótlás-nevelő Squash Sport Egyesület, azaz rövidített és ismertebb nevén a ZEUS SE alakulásának tízéves jubileumát ünnepli a nyáron.

Jóna István

A ZEUS SE röplabdacsapatának néhány tagja. A hátsó sorban balról a második Balázs Erik

Fotó: Jóna István

A 2009-es kezdetekkor – mint Balázs Erik elnök felidézte – a fallabda volt a fő irányvonal, majd jött a teke és a röplabda, melyek közül a hangsúly már utóbbin van.

A ZEUS SE röplabdacsapatának néhány tagja. A hátsó sorban balról a második Balázs Erik
Fotó: Jóna István

A fallabdások az évek során többször kiharcolták az I. osztályú tagságot, versenyzőik egyéniben is szépen szerepeltek, de a szintet saját pálya híján csak fúziókkal tudták tartani. Ma a ZEUS nevet a szombathelyi csapat viseli. A 2012-ben csatlakozott tekések a városi és körzeti amatőr bajnokságokban szerepelnek. A 2013-ban érkezett röpiseknél a fő csapásirány az utánpótlás nevelése és a strandröplabda.

Balázs Erik hozzátette: a tíz év alatt több mint 150 hivatásos és amatőr sportember viselte színeiket, és ma már a szabad­idősport felé fordultak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában