Felkészülési asztalitenisz verseny

2019.09.12. 20:01

Zborai Gyula és Varga Zsolt győzött a két egyéni számban a Zalakaros Fürdő Kupán

A Zala Megyei Asztalitenisz Szövetség és a Gejzír-Kanizsa Kft. Kanizsa Sörgyár SE rendezte meg a Zalakaros Fürdő Kupa felkészülési versenyt. Kilencedik alkalommal emlékeztek Baranyai Lajosra, az egykori asztalitenisz-­szövetség vezetőjére.

Benedek Bálint

A megyei bajnokságban játszók dobogós versenyzői

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Benedek Bálint

A hagyományokhoz hűen a via­dalon férfi egyéni, férfi egyéni a megyeiben játszóknak és férfipáros versenyszámokat rendeztek. Az NB II-ben, az NB III-ban, a megyeiben, valamint a Budapest Bajnokságban játszók és nem igazoltak is indultak a felkészülési tornán. A megmérettetés egyik színfoltja Végh Zsuzsanna szereplése volt, aki a férfimezőnyben egészen a döntőig jutott, ott viszont már nem bírt a kanizsaiakhoz visszatért Zborai Gyulával.

A megyei bajnokságban játszók dobogós versenyzői
Fotó: Benedek Bálint / Zalai Hírlap

Eredmények. Férfi egyéni: 1. Zborai Gyula, 2. Végh Zsuzsanna, 3. Bihercz Gábor (mindannyian Sörgyár), Bohár Balázs (EVO ASE Zalaegerszeg). Férfipáros: 1. Zborai Gyula–Bihercz Gábor, 2. Szerdahelyi Krisztofer–Halász Lajos (Sörgyár), 3. Fehér András–Fehér Dominik (Hévíz), Gyöngyösi Áron–Bohár Balázs (EVO ASE). Férfi egyéni a megyeiben játszók részére: 1. Varga Zsolt, 2. Dömötör Sándor, 3. Balogh Imre (Sörgyár), Kiss Zsolt (Nagykorpád).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában