Budapesten tették próbára magukat

2019.07.15. 20:30

Zalaiak is versenyeztek a Veterán Asztalitenisz Eb-n

A magyar fővárosban rendezték meg a Veterán Asztalitenisz-Európa-bajnokságot, és Zala megyei indulók is ott voltak a mezőnyben.

Góth Imre

Fazekas Nándor (balról) és Tőkés Levente egyéniben és párosban is versenyzett

Fotó: EVO Zeg.

A hatvan év felettiek kategóriájában például Fazekas Nándor tehette próbára tudását, aki nyárig még a Gyenesdiás ASE színeiben versenyzett, de azóta visszatért a megyeszékhelyi EVO Asztalitenisz Klub Zalaegerszeghez. A kontinensbajnokságon pedig korosz­tálya egyéni versenyében a legjobb 64 közé jutott. Ugyanitt Tőkés Levente (Hévíz SK) egyéniben a 128 között fejezte be a küzdelmeket. A párosoknál a zalai Fazekas Nándor–Tőkés Levente duó a legjobb 32 között végzett.

Fazekas Nándor (balról) és Tőkés Levente egyéniben és párosban is versenyzettFotó: EVO Zeg.

A hölgyeknél Beck Szilvia (EVO Asztalitenisz Klub Zalaegerszeg) a negyven év felettiek korosztályában egyéniben beverekedte magát a 32 közé, és ugyanilyen eredményt ért el párosban is.

A kép jobb oldalán a zalaegerszegi Beck Szilvia, egy versenyzőtársa társaságában
Fotó: EVO Zeg.

Ebben a kategóriában egy nem zalai versenyzővel, Szabó Csillával indult. A budapesti eseményen több mint 3500 szenior asztaliteniszező vett részt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!