Sport

2015.11.01. 14:04

Zalai karatésok érmei a válogatóról

Zalaegerszeg – Zalai klubok is indultak a fővárosban rendezett Hungarian Open nemzetközi karateversenyen és dobogós helyezésekkel tértek haza.

Kerkai Attila

A Toriki KHKE érmesei, edzőjükkel, Takács Ferenccel. Elöl, balról Takács Virág Vivien, Lakatos Noel Márk és Vugrinecz Attila

A Budaörsön rendezett eseményen hét országból mintegy 600 versenyző adta le nevezését, Magyarország mellett Horvátországból, Szerbiából, Montenegróból, Oroszországból, Szlovákiából és Szlovéniából is érkeztek versenyzők. A kadett, junior és U21-es magyar versenyzőknek ez a viadal volt a kvalifikációs sorozat utolsó előtti állomása a 2016 februárjában, Cipruson megrendezése kerülő Európa-bajnokságra. A mezőny, most is nagyon erős volt, és nagyon sok izgalmas mérkőzés zajlott szinte minden korosztályban.

Kovács Dominika Hanna (ZSKE) bronzérmet szerzett

Az egerszegi Toriki KHKE egyesület fiataljai ismét bizonyították rátermettségüket, hiszen három korcsoportban remekeltek, szép eredményekkel zárták ezt a rangos eseményt. Íme. 8-9 évesek: 1. Lakatos Noel Márk (kumite). Junior, +59 kg: 2. Takács Virág Vivien (kumite). 12-13 évesek (57 kg): 3. Vugrinecz Attila (kumite). A Zalaegerszegi Shotokan Karate SE képviseletében Kovács Dominika Hanna is ott volt a Budaörsön rendezett eseményen és ő is éremmel tért haza. A 10-11 évesek között a kata versenyszámban léphetett fel a dobogóra harmadik helyezésével.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!