Sport

2016.07.14. 16:35

Vránics háromszoros vasember

Nagykanizsa - Az ausztriai Bad Blumau településének körzetében rendezték a TriplaIronman nemzetközi triatlon versenyét, mely az ismert kanizsai vasembernek, Vránics Lászlónak az eddigieknél is nagyobb kihívást jelentett.

Kühne László

A TRI-CO Triaton Klub versenyzője ezúttal a háromszoros ironman címéért állhatott rajthoz és úszhatott, kerékpározhatott, valamint futhatott versenyt az idővel. Összességében ez 11,4 kilométer úszás, 540 km kerékpározás és 126,6 km futás teljesítését takarta. Mindezt az utóbbi két szám esetében a környékbeli körpályákon kellett teljesíteni és Vránics László számára is 60 óra volt a szintidő. Nos, a másfél napos versenyéből már kiderülhetett, ez sikerült is neki, hiszen 36:04 óra alatt teljesítette a kijelölt távot.

Igen, Vránics László is egy háromszoros vasember... Fotó: A szerző

Ez a kanizsai sportoló esetében nem csupán új magyar csúcsot jelentett ebben az összevetésben, de a verseny abszolút első helyezését is ő szerezte meg a stájerországi helyszínen, ami kiváló teljesítményt takar.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!