Más szintet képviselt a TFSE

2019.09.11. 19:24

Vereséget szenvedtek a nagykanizsai futsalosok

Az NB II-es futsalbajnokság 2. fordulójában a Nagykanizsai Futsal Club a TFSE gárdájához látogatott, hogy a Vasas Sportcsarnokban szálljon csatába a bajnoki pontokért.

Kühne László

TFSE – Nagykanizsai Futsal Club 5-2 (2-2)

Budapest, 50 néző. Jv.: Újhelyi.

Nagykanizsa FC: Szakmeiszter Á. – Schuller, Kollár P., Koronczai, Szakmeiszter J. Csere: Simon M., Bogyó, Losonczi, Őri M., László D. Edző: Bagó Gábor.

Gólszerzők: Dudás (3), Csernai (12., 34.), Andorka (24., 31.), illetve Szakmeiszter J. (13.), Bogyó (19.).

A Horváth Elemér nélkül útra kelt kanizsaiaknak időre volt szüksége ahhoz, míg ocsúdtak a kezdeti percekből. Onnantól aztán a dél-zalaiak rendezni tudták a sorokat, és döntetlennel vonulhattak szünetre a csapatok. A nyáron gyakorlatilag egy teljes NB I-es gárdát átigazolt hazaiak a második felvonást gyors góllal kezdték, majd a továbbiakban még kétszer voltak eredményesek.

Bagó Gábor: „Az első fél­időben még be tudtuk hozni a kétgólos hátrányunkat, viszont a második játékrészben rengeteg egyéni hibát követtük el, amiket kihasznált ellenfelünk. Muszáj lesz még játékosokat hozzánk csábítani, mert nagyon kevesen vagyunk. Ennek ellenére ez a meccs már egy másik szint volt. Nem szégyen bevallanunk, a fővárosiak jóval előrébb tartanak nálunk, jobb a csapatuk is, így csak gratulálni tudok nekik.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában