Sport

2016.09.21. 18:14

Valószínűleg a csapatépítés az ősz feladata a nőknél

Zalaegerszeg – A női NB II-es labdarúgó-bajnokságban Miskolcon szenvedett nagy különbségű vereséget a ZTE FC.

Zalai Hírlap Sport

DVTK–ZTE FC 8-0 (5-0)

Miskolc, 100 néző. Jv.: Tóth II. T.

ZTE FC: Varga – Tolnay, Gángó, Tibola, Kovács K. – Szakács, Király R. (Horváth K.) Harmath – Lukács, Szegedi (Tauker), Gáspár (Csiszár). Edző Jandovics Jenő.

Az első osztályba pályázó DVTK ellen lépett pályára a ZTE FC. A házigazdák a nyáron alaposan megerősödtek, és eddig még pontot sem vesztettek. A nagy lendülettel kezdő hazaiak negyedóra után már két góllal vezettek. Az első félidő hajrájában újabb gólokat szereztek a miskolciak. Fordulás után is egyértelműen a DVTK játszott fölényben. A zalai együttes hosszú ideig kibírta kapott gól nélkül, de a mérkőzés hajrájában a hazaiak újabb hármat szereztek.

Az előző fordulóban kényszerből mérkőzést halasztott a ZTE, de Miskolcon is tartalékos csapattal léptek pályára a vendégek, többen hiányoztak sérülés, illetve munkahelyi elfoglaltság miatt. A fiatal zalai együttes becsülettel küzdött.

Jandovics Jenő: „Tudom, furcsa amit mondok, de elégedett vagyok a lányokkal, főleg a védekezéssel. Ha ugyanis önmagunkhoz képest nem védekezünk ilyen jól, még több gólt kaphattunk volna. Az őszi idényünk minden bizonnyal a csapatépítés jegyében telik el.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!