Sport

2016.03.20. 17:37

Újabb élcsapat ellen szerzett pontot az Andráshida

Zalaegerszeg – A labdarúgó NB II Nyugati-csoportjában a feljutásra pályázó Dorog volt a Tarr Andráshida ellenfele. A zalai csapat küzdelmes mérkőzésen értékes egy pontot szerzett.

Tarr Andráshida–Dorog 0-0

Zalaegerszeg, 200 néző. Jv.: Szommer.

Andráshida: Horváth M. – Baráth, Török, Tóth B. (Kalamár), Horváth T. – Pajor, Kovács L. (Varga), Kovács Gy., Balla,Szegleti – Tóth L. Edző: Dobos Sándor.

A feljutásért harcoló vendégek léptek fel támadólag, így az első 15 percben mezőny fölényben játszott a Dorog. Kiegyenlítetté vált a játék miközben egy vendégkísérlet után a kapufa mentett hazai oldalon. A küzdelemre nem lehetett panasz, a csapatok becsülettel küzdöttek, de mindkét együttes játékában sok volt a pontatlanság. Érdemi helyzet nem nagyon alakult ki egyik kapu előtt sem. Fordulás után is hasonló mederben folyt a játék, a Dorog mezőnyfölényt harcolt ki, az Andráshida pedig jól védekezett. A hajrában mindent egy lapra feltéve támadott a vendégcsapat. Ismét lőttek egy zúgó kapufát. A hajrá befejező öt percében a hazaiak előtt is adódott két lehetőség, egy alkalommal a vendégek kapusa tisztázott, a másik esetnél a védők avatkoztak be sikerrel.

A kék mezben játszó Andráshida ismét nagyot küzdött azért, hogy újból pontot szerezzen egy élcsapat ellen Fotó: Pezzetta Umberto

Küzdelmes, de erősen közepes színvonalú találkozón, a hazaiak a Mosonmagyaróvár után ismét feljutásra pályázó együttestől csentek újabb egy pontot, amelyet jó védekezésüknek köszönhetnek.

Dobos Sándor: „Küzdelmes mérkőzésen kevés lehetőség adódott a kapuk előtt. Mindkét csapat nyerhetett, de veszíthetett is volna. A döntetlent igazságosnak tartom.

A 23. forduló további eredményei: Diósd–Csorna 0-1, MTE 1904–III. Ker. TVE 5-1, Sárvár–Érd 3-1, Puskás II–Tatabánya 0-2, Videoton II–Balatonfüred 1-1, BKV Előre–Csepel 4-0, Ferencváros II–MTK II 0-2.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!